dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

IMA

Komoco / Sofia Nappi

50 minuts

16 €

Compartir

Uns ancians ballen alegrement, vestits amb armilles i tirants, amb grans màscares de rostres arrugats, afables, que contrasten amb la sorprenent agilitat dels seus cossos. Per què ens sentim com a titelles en les nostres vides?
IMA centra l’atenció en el moment present, amb una dansa magnètica que és tot un homenatge a la vida. IMA és un terme japonès que fa referència al “moment present”; en hebreu i arameu també significa “mare”, i fa referència al fet de renéixer i renovar-se.
Komoco té la seu a Itàlia, fruit de la col·laboració entre dues germanes que compartien la passió per l'art: Sofia Nappi, coreògrafa i intèrpret, i Alice Nappi, violinista i compositora. Actualment, la companyia dirigida per Sofia, juntament amb Paolo Piancastelli i Adriano Popolo Rubbio, té un paper rellevant en l'escena de la dansa contemporània internacional.

La companyia ofereix un col·loqui postfunció.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Sofia Nappi - Interpretació: Cia. Komoco, Arthur Bouilliol, Leonardo de Santis, Glenda Gheller, India Guanzini, Paolo Piancastelli - Assistent de coreografia: Adriano Popolo Rubbio - Disseny d’il·luminació: Alessandro Caso - Disseny de vestuari: Luigi Formicola - Confecció de vestuari: Silvia Salvaggio, Elisa Varvarito, en col·laboració amb Manifatture Digitali Cinema Prato de la Fondazione Sistema Toscana - Producció: Sosta Palmizi, Komoco & Sofia Nappi - Coproducció: La Biennale di Venezia, Colours International Dance Festival, Centro Coreográfico Canal / Residències: Orsolina 28, Centro di Residenza della Toscana (Fondazione Armunia Castiglioncello – CapoTrave, Kilowatt Sansepolcro), Opus Ballet Firenze i Institut Italià de Cultura de Madrid - Gestió de gira: Ecotopia Dance Productions, Projecte guanyador de Bando Abitante, Centro Nazionale di Produzione della Danza Virgilio Sieni i Fondazione CR Firenze - Agraïments: PARC Performance Arts Research Centre de Florència - Amb la col·laboració de Institut Italià de Cultura de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
8 març a les 20:00 h