dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Impermanence

Sydney Dance Company

65 minuts

28€

Compartir

El guanyador de dos premis Grammy, Bryce Dessner (fundador de la banda de rock nord-americana The National) es va inspirar en els grans incendis viscuts a Austràlia per compondre la banda sonora d'una reflexió dansada, pura emoció, sobre el caràcter transitori de l'existència humana i la juxtaposició de bellesa i devastació.
La coreografia es va ballar per primera vegada pocs dies després que esclatés la pandèmia, reforçant així la idea de vulnerabilitat (però també d'esperança) que transmet.
La Sydney Dance Company, dirigida pel coreògraf de La Garriga Rafael Bonachela, passa per ser una de les companyies de dansa amb una trajectòria internacional més destacada d'Austràlia. La dirigeix un ballarí i coreògraf català que va formar part de la prestigiosa companyia de dansa de Londres Rambert del 1992 al 2004. L'any 2008, ja estrenava la primera producció extensa, 360°, per a la Sydney Dance Company i sis mesos després era nomenat director artístic de la formació.

Programació del Mercat de les Flors, en col·laboració amb Dansa Metropolitana.

Fitxa artística

Coreografia: Rafael Bonachela - Composició musical: Bryce Dessner (la música de l'espectacle inclou també Another World, d’Anohni) - Disseny de la il·luminació: Damien Cooper - Disseny de l'escenografia: David Fleischer - Disseny del vestuari: Aleisa Jelbart - La gira internacional de Sydney Dance Company té el suport del Departament d’Afers Exteriors i Comerç del Govern Australià i també del Govern Australià a través de l’Australia Council for the Arts i el New South Wales State Government a través de Create NSW. - La composició musical Impermanence, de Bryce Dessner, és un encàrrec de l’Australian String Quartet i la Companyia de Dansa de Sydney. Aquest encàrrec ha rebut finançament del Govern australià a través del Australia Council for the Arts, organisme governamental per al finançament i l’assessorament de les arts. - Sydney Dance Company té la seu a la terra de Gadigal. Presentem el nostre respecte als majors del passat i del present i estenem aquest respecte a tots els Pobles de les Primeres Nacions de les terres i les aigües on viatgem i actuem.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
19 març a les 20:00 h
Mercat de les Flors
20 març a les 20:00 h