dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

ImprovisariUM: Movement 1 / Ball aeri

Marina Pravkina / Jazzbetween / Windoor Barcelona

30 minuts / 10 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

ImprovisariUM: Movement 1
En aquest nou format de concert-performance, so espai i moviment s'entrellacen gràcies al talent de tres artistes que prenen el centre de l'escenari. Instruments, sons i cossos entaulen un diàleg musical i coreogràfic basat en improvisació composta. Cada espectacle és, doncs, una fusió única d'espontaneïtat i virtuosisme, sempre diferent. Una experiència màgica que tant captiva tant a l'audiència com als mateixos intèrprets.
Marina Pravkina és artista, coreògrafa, docent i fundadora del projecte Jazzbetween, que ha portat a Barcelona després d'haver passat per moltes altres ciutats (de Bratislava a Tòquio). És l'ànima d'un col·lectiu artístic que promou la fusió de les cultures urbanes i el jazz, a més de la música i la dansa contemporànies, un espai obert a la col·laboració entre DJs, performers, ballarins i músics.

Transmissió Artèries:
Panda Waack ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l'escola Star Dance Studio de Cornellà.

Ball aeri
Heu vist mai una funció de ball aeri? Aquí veureu un o una voladora o més interpretar les seves coreografies... dins d'un túnel de vent Windoor! Veureu com es balla Barcelona al ritme de tres melodies diferents, tant a dins com a fora del túnel de vent, on també hi haurà intèrprets de diferents companyies que ballaran de manera coordinada amb el o els voladors o voladores.
Windoor Barcelona és un túnel de vent, un espai únic en el qual volar deixa de ser un somni i esdevé una realitat. Dins del vol hi ha disciplines diferents, una de les quals, la que es basa en la dansa, és de caire més artístic i es coneix com a freestyle.

L'entrada a Ball aeri és gratuïta, però les places són limitades i cal fer inscripció.

L'espectacle té lloc a tocar del camp del RCD Espanyol.

Fitxa artística

ImprovisariUM: Movement 1
Direcció: Marina Pravkina Assistència de direcció: Adrián Vega Coreografia i interpretació: Marina Pravkina, Adrián Vega Producció musical i música en viu: Claudio Marrero Vestuari: Marina Pravkina Fotografia i vídeo: Jabata Films
Amb el suport del Centre Cívic Barceloneta.

Transmissió Artèries:
Panda Waack amb Ainhoa Rivera Badillo, Naiara Avellaneda Gómez, Ingrid Puig Cahiz, Nuria Rubio Serrano, Leire González Martínez, Ariana Aleu i Vallcanera, Erika Agüera Lasala, Mario Saborido Baulo, Raquel Granados Gutiérrez, Gerard Cruz Soler, Marina Cunillera Galan, Giuliana Cruz Azambuya, Brian Garcia, Maria Pintos Sánchez, Cristina Mancebo, Laura Aceña Milán, Anna Garcia Aguilar i Marcos Ariel Ortiz Batallas

Ball aeri:
Espectacle produït per Windoor RealFly amb la col·laboració de les ballarines de l'escola Star Dance Studio.

Amb la col·laboració de:

Funcions previstes

Cornellà

Av Baix Llobregat 100
16 març a les 12:30 h

Gratuït