dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

(ÍOR) / D-Construction

Cia. Marc Fernández / Cie. Dyptik

50 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

(ÍOR):
No té importància saber d'on venen ni on es dirigeixen, ni tan sols saber si realment arriba a succeir. (ÍOR) és, simplement, un parèntesi, una trobada efímera que es dilata en un espai-temps del nostre imaginari i ens arrossega en una espiral de forces contràries que s'ajuden i s'impedeixen mútuament. Un viatge in crescendo entre duresa i fragilitat, dos cossos a la recerca de la simbiosi perfecta que els permeti, junts, continuar avançant.

D-Construction:
Sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment mitjançant el moviment. Al mig d’un pati, una bastida metàl·lica els engabia, els protegeix i els allibera al mateix temps. Fusionant-se en un sol grup, creen una entitat més forta; trencant-se, afirmen la seva singularitat... D-Construction connecta, inspira i destrueix per crear alguna cosa nova. Amb un ritme potent, enèrgic, i un toc oriental, aquesta creació de Souhail Marchiche i Mehdi Meghari, la parella fundadora de la Cie. Dyptik, explora temes com la identitat i, molt especialment, la revolta. Dyptik desenvolupa igualment projectes comunitaris i, des del 2014, el festival de dansa Hip-Hop TRAX.

Activitat relacionada

Fitxa artística

(ÍOR):
Idea i direcció:
Marc Fernández - Coreografia: Marc Fernández en col·laboració amb els intèrprets - Interpretació: Marc Fernández, Julio León / Noé Ferey - Assistent de moviment: Yanelis Godoy - Producció musical: Roger Subirana - Disseny d’il·luminació: Sergi Cerdán - Producció audiovisual: Ferran Planas, Jordi Cabestany - Fotografia: Ferran Planas

D-Construction:
Direcció artística i coreografia:
Souhail Marchiche and Mehdi Meghari - Intèrprets: Karym Zoubert, Silvia Addiego Mobilio, Nino Rouvreau, Alizée Brule, Mohamed Makhlouf, Beatrice Mognol, Emilie Tarpin-Lyonnet - D-Construction: Patrick De Oliveira - Disseny de llums: Richard Gratas - Escenografia: Bertrand Nodet - Tècnics: Rémi Selles, Emilie Tarpin-Lyonnet, Sylvain Gras

Funcions previstes

Terrassa

Plaça del Primer de Maig
2 març a les 18:00 h

Gratuït