dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

It’s a wrap (Kubrick is dead)

LA INTRUSA - Virginia García / Damián Muñoz

Compartir

Sis personatges de la filmografia de Kubrick reben la notícia de la mort del seu creador. Què passarà ara amb ells? Tractaran de defensar la seva identitat, la seva existència i de donar forma al seu drama i al seu propi destí? A partir d’aquest marc de ficció, LA INTRUSA presenta una peça que reflexiona sobre l’instant que hi ha entre el final d’una cosa i el principi d’una altra. Aquest treball es contamina d’altres disciplines: elements escènics i musicals que intervenen per interrogar-se sobre la capacitat d’adaptació a les diferents situacions vitals.

La companyia LA INTRUSA, formada per Virginia García i Damián Muñoz, va celebrar els seus vint anys en escena al 2015 amb el Premio Nacional de Danza. Els seus espectacles es caracteritzen per la capacitat de generar espectacles poètics, de gran impacte visual i emocional, sempre amb la voluntat d’empatitzar amb el públic en un to intimista. El seu punt de partida és un treball de reflexions i de transferència de metàfores sobre l’escenari, a través del moviment, els sons i les paraules.

Programació del Mercat de les Flors

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
13 març a les 20:00 h
Funció cancel·lada
Mercat de les Flors
14 març a les 20:00 h
Funció cancel·lada
Mercat de les Flors
15 març a les 18:00 h
Funció cancel·lada