dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

JUST DESIRE

SØREN EVINSON

Compartir

JUST DESIRE és un solo que ens mostra una sèrie de fantasies delirants articulades, totes, al voltant del desig, a través d’una cascada inesgotable d'acció, paraula i cant.

Suau, brillant, llis i continu, JUST DESIRE és com els acabats dels objectes de consum més inspiradors del nostre temps. Com un telèfon de gamma alta, un perfum de luxe o el cotxe més ràpid del món –el Tesla Roadster–, la performance se'ns ofereix com l'objecte del nostre desig. JUST DESIRE és un solo que ens proveeix d'una sèrie de fantasies delirants articulades, totes, al voltant del desig. La interacció fluida i constant entre els materials i l'intèrpret crea una seqüència que beu dels imaginaris mainstream de la nostra cultura, però que s'endinsa en llocs insondables. En aquesta cascada inesgotable d'acció, paraula i cant, la performance especula més enllà de la noció d'un jo i de la idea d'una col·lectivitat desarticulada.

Søren Evinson es forma a l’Institut del Teatre i completa els seus estudis en performance a la Universitat de Londres, on es gradua amb honors. Investiga amb el cos, la veu, la paraula, els materials i els objectes per construir peces que reflexionen sobre la idealització de la cultura contemporània. El seu primer solo, A Nation is Born in Me, es va estrenar al festival TNT i s’ha presentat al Centre National de la Dance de París, al Festival Next de Valenciennes i al Festival Grec, entre d’altres.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Antic Teatre
4 març a les 20:00h
Antic Teatre
5 març a les 20:00h
Antic Teatre
6 març a les 20:00h

Fitxa artística

Durada
70 minuts
Preu
12 a 15 €
Concepte, textos i interpretació
Søren Evinson
Dramaturgia
Florine Lindner
Música
TRIIM i Dani Papell
Disseny de llum i espai
Julia Bauer
Disseny de vestuari
Samara Scott
Producció
Antic Teatre i Kena Rodríguez Kuhn
Coproducció
Antic Teatre, Le Phénix Scène Nationale Valenciennes i Dansa Metropolitana
Amb el suport de
Graner-Centre de creació de dansa i arts vives, Theaterstudios Berlin, Espace Pasolini Valenciennes i Tenerife Lab
Agraïments
Semolina Tomic, Roberto Fratini, Roger Sala Reyner, Andrea Soto Calderón, Federico Riciotti, Adán Hernández i Philippe Asselin