dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

kórps

Cia. Miquel Barcelona

Funció cancel·lada

Compartir

Aquest espectacle queda cancel·lat. Dansa Metropolitana està treballant per una data alternativa.

Una proposta escènica multidisciplinària que fusiona la dansa contemporània, la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat.

Aquesta proposta escènica multidisciplinària fusiona la dansa contemporània, la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. L’espectacle pren com a referent el corb, l’ocell omnívor i carronyaire més present a la mitologia i les arts. A aquest animal associat amb la mort, se li atribueix un paper de mitjancer entre el món terrenal i el món espiritual. La peça indaga també en l’homofonia de la paraula anglesa corpse, que vol dir cadàver, cos inert. Una peça que aprofundeix en la tradició popular i les pràctiques humanes al voltant de la violència, la vetlla i la mort.

La companyia de dansa Miquel Barcelona reuneix i col·labora amb persones, institucions i projectes que treballen alineats en cinc eixos d'interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. Entenen la pràctica artística com una eina per a la transformació social. Gràcies a la seva singularitat, la companyia pot esdevenir un espai de trobada proper, interdisciplinari i creatiu amb el context amb què es relaciona. A més, es caracteritza per tenir una mirada compromesa amb el sector cultural, el moment actual i la societat entesa com una tensió viva entre els diferents agents que la conformen.

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Teixonera
13 març a les 12:30 h

Gratuït

Funció cancel·lada