dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

kórps

Cia. Miquel Barcelona

Compartir

Aquest espectacle queda cancel·lat. Dansa Metropolitana està treballant per una data alternativa.

Una proposta escènica multidisciplinària que fusiona la dansa contemporània, la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat.

Aquesta proposta escènica multidisciplinària fusiona la dansa contemporània, la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. L’espectacle pren com a referent el corb, l’ocell omnívor i carronyaire més present a la mitologia i les arts. A aquest animal associat amb la mort, se li atribueix un paper de mitjancer entre el món terrenal i el món espiritual. La peça indaga també en l’homofonia de la paraula anglesa corpse, que vol dir cadàver, cos inert. Una peça que aprofundeix en la tradició popular i les pràctiques humanes al voltant de la violència, la vetlla i la mort.

La companyia de dansa Miquel Barcelona reuneix i col·labora amb persones, institucions i projectes que treballen alineats en cinc eixos d'interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. Entenen la pràctica artística com una eina per a la transformació social. Gràcies a la seva singularitat, la companyia pot esdevenir un espai de trobada proper, interdisciplinari i creatiu amb el context amb què es relaciona. A més, es caracteritza per tenir una mirada compromesa amb el sector cultural, el moment actual i la societat entesa com una tensió viva entre els diferents agents que la conformen.

Funcions previstes

Gratuït

Barcelona

Centre Cívic Teixonera / Pl. Herta Frankel
13 març a les 11:30h
Funció cancel·lada

Fitxa artística

Duració
40 minuts
Autoria i direcció
Miquel Barcelona Palau
Interpretació
Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell, Bea Vergés i Marc Vilajuana
Ajudantia de direcció
Núria Guiu
Autoria / Direcció musical
Carlos Martorell
Audiovisual
Ignasi Castañé
Vestuari
Mariona Sala
Disseny d’il·luminació
Jordi Berch
Disseny de so
Carles Bernal
Tècnic
Josep Sànchez-Rico
Acompanyament vocal
Mar Bravo i Mariona Castillo
Fotografía
Nora Bayalach
Producció
Tàndempro
Distribució
Biel Martínez Lorca
Disseny gràfic
Àurea Estellé Alsina
Coproducció
Fira Tàrrega 2019 (suport a la creació), Graner, Sant Andreu Teatre (SAT), Fundació Catalunya La Pedrera i Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (Generalitat de Catalunya)
Agraïments
Eloi López, Mariona Marta, Clara Bes, Montse Colomé, Toni Gutiérrez, Anna Ferrer, Nacho Cárcaba i Mariona Berenguer