dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

La casa vacía

Proyecto Larrua

60 minuts

16 €

Compartir

Una reflexió sobre l’amor, la fragilitat del cos i l’art que uneix dansa i teatre documental.

Promoció Setmana Mundial del Teatre: 20% descompte en la compra d'entrades

La nova proposta transdisciplinar de Proyecto Larrua uneix dansa i teatre documental. La primera exposició post mortem d’una reconeguda artista i una entrevista documental a la dona que va ser la seva parella. Viatjar a través de les seves obres és navegar per les històries que les uneix i submergir-se en el buit de la seva desaparició. Una reflexió de l’amor, la fragilitat del cos i l’art amb una aproximació multifocal. Una invitació a la contemplació.

Proyecto Larrua és una companyia de dansa contemporània dirigida per Jordi Vilaseca i Aritz López amb base a Vitoria-Gasteiz des del 2015. Tant a nivell coreogràfic com dramatúrgic, la companyia té una visió personal sobre com unir la fisicalitat i l’emoció i com escenificar-la. Utilitza elements de l’imaginari comú de l’espectador i els contemporitza per crear un univers propi.

Activitat associada: La companyia ofereix un debat postfunció dijous, 23 de març.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria: Proyecto Larrua (Aritz López i Jordi Vilaseca) - Direcció i coreografia: Jordi Vilaseca - Dramatúrgia i text: Pedro Casas i Jordi Vilaseca - Autoria/Direcció musical: Luis Miguel Cobo - Interpretació: Begoña Martín, Ingrid Magriñà, Maddi Ruiz de Loizaga, Ainhoa Usandizaga i Aritz López - Escenografia: Enric Planas - Vestuari: Xabier Mujika - Disseny d’il·luminació: David Alcorta - Fotografia: Asier Bastida - Producció/Acompanyament: Aritz López - Coproducció: Govern Basc, Teatre Principal de Vitòria-Gasteiz i Dansa Metropolitana - Agraïments: Taller de Artes Escénicas de Vitoria-Gasteiz (TAE) i La Faktoria

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
23 març a les 20:00 h
SAT! Sant Andreu Teatre
24 març a les 20:00 h