dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

La Phazz

Zero en conducta

75 minuts

12-18€

A partir de 12 anys

Compartir

La imaginació d'Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s'havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l'acompanyaven des de feia massa temps.
Zero en conducta, Teatre del moviment és un projecte establert a La Garriga i creat el 2011 amb la intenció d'explorar el potencial expressiu entre el mim, la dansa i el teatre de titelles. La coordinació i direcció artística van de la mà de Julieta Gascón i José A. Puchades Putxa. En els seus dotze anys de trajectòria, la companyia ha creat un llenguatge propi i ha consolida la seva projecció dins i fora del país, convertint-se en una companyia de referència contemporània d’animació de titelles, mim i dansa.

La companyia ofereix un col·loqui postfunció.

Fitxa artística

Dramatúrgia, direcció i coreografia: Julieta Gascón, Jose A. Puchades Putxa - Interpretació: Kiko López, Agnes Sales, Amok Cor, Elena Lalucat, Julieta Gascón - Asesorament en la dramatúrgia: Dora Cantero - Asesorament en moviment: Chey Jurado - Disseny de l'espai escènic: Laura Clos Closca, Sergi Corbera - Disseny i tècnica de llums: Ganesha Gil - Responsable i tècnic de so: Pau Garcia - Construcció dels titelles: Valentina Raposo - Composició musical: Jorge Da Rocha - Disseny i confecció del vestuari: Claudia Fascio - Vídeo i foto: Marc Costa - Producció: Bruno Valls (TàndemPro)

Funcions previstes

Viladecans

Atrium Viladecans
2 març a les 20:00 h