dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19
  • Badalona
  • Barcelona
  • Cornellà
  • El Prat
  • Esplugues
  • L'Hospitalet
  • Sant Cugat
  • Santa Coloma

La piel vacía

Cía. Siberia / Paloma Muñoz

Compartir

La pell, durant un temps, pot ser un habitacle acollidor, però també una presó. A través de la pell ens relacionem, però no podem tocar-ne l'interior, no podem traspassar-la. Què diu de nosaltres la forma? Què transparenta la pell? Quan la nostra pell s'arruga, quan la forma es desdibuixa, quan s'esvaeix... què en queda? Aquestes preguntes generen la dansa de La piel vacía, articulada, tècnica, exigent, amb un fort sentit de la forma i la dinàmica, impulsiva i implosiva.

La piel vacía s’inscriu en el projecte CIRCULA, un circuit de creació i formació en dansa organitzat per les associacions professionals de dansa de Catalunya, Madrid, País Basc, Andalusia, Comunitat Valenciana, Astúries i Canàries.

Graduada a l’Institut del Teatre, Paloma Muñoz va formar part de la companyia IT Dansa. L’any 2011 estrena la seva primera creació, Her Name is Hysteria, i des de llavors inicia la seva pròpia creació fins que l’any 2016 comença a treballar com a Siberia amb La piel vacía, peça guardonada per l’Institut del Teatre que rep el suport del Graner, fàbrica de creació i del Centre Cívic Barceloneta. Actualment, la creadora treballa en un nou projecte titulat L E V E 1 (La jamalara de la Tratano) acollit en residència a La Caldera - Les Corts.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
28 març a les 19:00h

Fitxa artística

Preu
12 €
Durada
45 minuts
Direcció i escenografia
Paloma Muñoz
Instal·lació sonora
Guillem Llotge (intervenció del so en directe)
Música
Marc Blanes, Nuu
Vestuari
Laura Diéguez
Il·luminació
Jaume Ortiz
Amb
Raquel Klein, Laura Lliteras, Lara Misó, Paloma Muñoz i Amanda Rubio
Amb el suport de
CC Barceloneta i Graner, fàbrica de creació