dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Latung La La en dansa

David Ymbernon

60 minuts

11 €

Compartir

El creador David Ymbernon en aquest espectacle incorpora la dansa fusionant-la amb el seu particular treball escènic, ple de poesia, objectes i imatges oníriques.

Després de molts anys de treballar la poesia escènica amb objectes, personatges, situacions i imatges oníriques, David Ymbernon inclou ara en el seu nou projecte una nova disciplina: la dansa. A Latung La La en dansa l’artista es proposa ballar les emocions al llarg d’un recorregut vital des de la infantesa fins al present amb la seva troupe d’objectes, records i la música en directe de Xavi Lloses.

David Ymbernon és un artista multidisciplinari, visual i poeta posseït pel color taronja. El llenguatge escènic de David Ymbernon se situa entre la poesia visual, el teatre d’objectes i el parateatre. Latung La La pilot-cuiner (2000) va ser la primera obra de les més de vint que s’apleguen sota el títol Latung La La i que des d’aleshores el porten a participar en tota mena de teatres i festivals d’arreu.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria i escenografia: David Ymbernon - Direcció i vestuari: David Ymbernon i Elisabet Augé - Autoria / Direcció musical: Xavi LLoses - Interpretació: Daida Ymbernon, David Ymbernon, Xavi Lloses i Zoe Balasch - Coreografia: David Ymbernon i Zoe Balasch - Construcció de l’escenografia: Taller d’Escenografia Castells (ou i campana) i David Ymbernon (objectes taronja) - Disseny d’il·luminació: Jep Vergés - Fotografia promocional: David Ymbernon (amb la col·laboració de David Ruano) - Fotografies de l'espectacle: Jordi Call (imatges de la residència a Can Gassol) - Producció/Acompanyament: Elisabet Augé - Coproducció: Dansa Metropolitana i Cia. David Ymbernon - Agraïments: Anna Belsa, Carles Sales, Carme Comelles, Cristina Manrique, David Ruano, Esteban Miñarro, Esteve Cussó, Esther Montoriol, Gyas Club Tàrrega, Irina Núñez, Jordi Bordes, Jordi Call, Jordi Castells, Marta Castells, Núria Castells, Jordi Casadevall, Marc Vila, Marta Rico, Mind Dancer, Mireia Llunell, Montse Frisach, Patrícia Carles, Pilar Tardío i Xavi Capdevila - Col·laboració: Can Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques, Casa Elizalde, Centre Cívic Barceloneta, Centre Cívic Parc Sandaru i La Lleialtat Santsenca

Funcions previstes

Terrassa

Teatre Alegria
19 març a les 18:00 h