dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

LÓNG

Kernel Dance Theatre

50 minuts

10 €

Compartir

Des de la dansa, la poesia visual i el paisatge sonor, aquest espectacle transporta l’espectador/a a un espai on els límits entre cultures s’esquerden.

La paraula LÓNG (long en anglès significa llarg i lóng en xinès significa drac) conté en si mateixa múltiples significats, que varien segons l’origen i el context cultural de cadascú. La peça té com a eix conceptual i de moviment la figura tradicional del drac i és una reflexió sobre els límits i les fronteres amb els quals vivim dins d’una societat que canvia i es transforma constantment. Des de la dansa, la poesia visual i el paisatge sonor, Kernel Dance Theatre presenta un espectacle que transporta l’espectador a un espai on els límits entre cultures s’esquerden.

La companyia de dansa contemporània Kernel Dance Theatre, amb base a Barcelona i formada per Junyi Sun, Alma Steiner i Marina Miguel, desenvolupa un llenguatge propi integrant la dansa contemporània, les arts marcials i el teatre. El treball de la companyia neix amb l’objectiu de fer reflexionar i descobrir a l’espectador nous punts de vista sobre l’actualitat. Els seus projectes han estat presents en diversos centres i festivals com La Pedrera, Sismògraf, Fira Tàrrega, FreiArt Festival, entre altres.

Fitxa artística

Autoria: Kernel Dance Theatre - Direcció: Junyi Sun, Alma Steiner i Marina Miguel - Autoria / Direcció musical: Carlos Martorell - Interpretació: Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun, Carlos Martorell i Elías Torrecillas - Escenografia, vestuari i disseny d’il·luminació: Mariona Signes - Fotografia: Maria Alzamora - Vídeo: Jordi Arnal - Col·laboració artística: Roberto Fratini, Enric Ases, Piero Steiner, Rober Gómez i Clàudia Mirambell - Producció/Acompanyament: Kernel Dance Theatre i Uxía Pérez Dios - Coproducció: Fira Tàrrega, Fira Manresa, El Graner - Fàbriques de Creació - Agraïments: Maria Ollé, Montse Colomé, Marina Escoda, Taller La Precária, Ramon Vallverdú, Francesc Robles i Bastoners de l’Arboç - Suport: Cal Gras, Ésdansa, Teatre Nu, Festival Llavors, Centre Cívic Barceloneta, El Graner, Estruch Fàbrica de creació de les Arts en viu, Beques Agita (Ajuntament de Figueres), Premis Barcelona 2020 (ICUB), Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya - Complicitat: elclimamola, Institut Ramon Llull, OARA - Office Artistique de la Région Nouvelle Aquitaine - Col·laboració: Festival ODT International de Singapur

Funcions previstes

Sabadell

L'Estruch
25 març a les 20:00 h