dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Los lunares del Puma

Adrián Vega

Compartir

A Cornellà, divendres 18, a causa de la pluja l’espectacle es trasllada a l'Auditori de Sant Ildefons. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials del festival.

El ballarí Adrián Vega s'escolta a si mateix, el seu so, la seva interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

En l'actualitat ser streamer és una cosa comuna, la nostra relació amb les cambres pertany a la quotidianitat, compartir el nostre procés és el dia a dia i per això Adrián Vega aprofita la proximitat de la digitalització per explorar el format del videoblog performatiu, on el que és virtual i el que és presencial convergeixen per estimular la curiositat. Los lunares del Puma és una experiència voyeur en què podem entrar a la sala d'assaig d'un artista. En aquesta peça l'intèrpret realitza el procés d'escoltar-se a si mateix, d'escoltar el seu so, d'entendre la interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

Adrián Vega és un coreògraf graduat a l'Institut del Teatre i professor convidat al Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Es considera un artista post hip-hop que treballa des de la dansa. El seu interès coreogràfic rau en la hibridació i especulació dels llenguatges del moviment. En aquest espai és on se sent més còmode per generar patrons d'improvisació i composició instantània que ha recopilat del breakin’, la dansa contemporània i el nou flamenc.

A continuació: Street Jam, Let’s Dance!​ amb DJ set d'Adrián Vega, a les 21 h. Un espai de trobada per explorar en comú les arts del moviment amb especial atenció a les danses urbanes.

A Cornellà també es pot veure aquest espectacle amb 'Anónimas raíces' de Premoh's Cru.

Funcions previstes

Cornellà

Auditori Sant Ildefons
18 març a les 20:30 h

Gratuït

Canvi d'ubicació