dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Los lunares del Puma

Adrián Vega

Compartir

A Cornellà, divendres 18, a causa de la pluja l’espectacle es trasllada a l'Auditori de Sant Ildefons. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials del festival.

El ballarí Adrián Vega s'escolta a si mateix, el seu so, la seva interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

En l'actualitat ser streamer és una cosa comuna, la nostra relació amb les cambres pertany a la quotidianitat, compartir el nostre procés és el dia a dia i per això Adrián Vega aprofita la proximitat de la digitalització per explorar el format del videoblog performatiu, on el que és virtual i el que és presencial convergeixen per estimular la curiositat. Los lunares del Puma és una experiència voyeur en què podem entrar a la sala d'assaig d'un artista. En aquesta peça l'intèrpret realitza el procés d'escoltar-se a si mateix, d'escoltar el seu so, d'entendre la interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

Adrián Vega és un coreògraf graduat a l'Institut del Teatre i professor convidat al Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Es considera un artista post hip-hop que treballa des de la dansa. El seu interès coreogràfic rau en la hibridació i especulació dels llenguatges del moviment. En aquest espai és on se sent més còmode per generar patrons d'improvisació i composició instantània que ha recopilat del breakin’, la dansa contemporània i el nou flamenc.

A continuació: Street Jam, Let’s Dance!​ amb DJ set d'Adrián Vega, a les 21 h. Un espai de trobada per explorar en comú les arts del moviment amb especial atenció a les danses urbanes.

A Cornellà també es pot veure aquest espectacle amb 'Anónimas raíces' de Premoh's Cru.

Funcions previstes

Gratuït

Cornellà

Auditori Sant Ildefons
18 març a les 19:30h
Canvi d'ubicació

Fitxa artística

Durada
15 minuts
Preu
Gratuït
Autoria
Adrián Vega
Direcció
Adrián Vega
Interpretació
Adrián Vega
Ajudantia de direcció
Marina Pravkina
Autoria / Direcció musical
Artomatico
Vestuari
Adrián Vega
Fotografía
Heath Rasmusen
Col·laboració artística
Rauf Yasit, Juan Carlos Lérida
Coproducció
CC Parc Sandaru, Institut del Teatre, CC coreográfico de Tetuan, Espacio Lovft, Generalitat de Catalunya