dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

MADE OF SPACE

GN|MC Guy Nader | Maria Campos

67 minuts

De 5 € a 15,50 €

Compartir

Un espectacle de pura dansa i so amb moviments acrobàtics i excitants.

Un viatge visual i sonor a través del temps, l’espai i el cos, amb patrons de moviment i la música de Miguel Marín són els eixos centrals de la darrera creació de GN|MC. L’espectacle forma un espai continu i infinit que queda ocupat de manera geomètrica per un grup d’intèrprets que, igual que els músics, es deixen portar per l’energia i el dinamisme que els uneix. Formen una xarxa amb recorreguts de variacions infinites, desafiant constantment la gravetat i, alhora, rendint-s’hi. Una poètica de l’espai que deté el flux del temps. Una ona de pura dansa i pur so.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren des del 2006. El seu treball s’ha presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, a països com ara França, Bèlgica, Holanda, el Líban, l’Índia o Corea del Sud, entre altres i han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com En-Knap Group a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya. Amb Tanzmainz creen el 2016 Fall Seven Times, espectacle amb el qual van rebre el premi de teatre a Alemanya DER FAUST 2017, i el 2019 van ser guardonats amb el premi Ciutat de Barcelona. La companyia conclou amb aquest treball una trilogia que va començar amb el quintet Time Takes the Time Time Takes (2015), i que va continuar amb el septet Set of Sets (2018), en què s’explora el concepte del temps i la noció de l’infinit.

Fitxa artística

Autoria i escenografia: GN|MC Guy Nader | Maria Campos - Direcció: Guy Nader - Codirecció: Maria Campos - Autoria / Direcció musical: Miguel Marín - Música en viu: Daniel Munarriz, Joan Pérez-Villegas - Interpretació: Maria Campos, Alex de Vries, Noé Ferey, Anamaria Klajnšček, Héctor Plaza, Maxime Smeets - Ajudantia de direcció: Claudia Solwat - Vestuari: Gabriela Lotaif - Disseny d’il·luminació: Conchita Pons - Direcció tècnica: Albert Glas - Tècnic de so: Jonatan Martínez - Fotografia: © Martí Albesa, © Alfred Mauve - Col·laboració artística: Alexis Eupierre - Producció realitzada dins del projecte Cèl·lula del Mercat de les Flors, projecte que compta amb el suport de la FBS, amb coproducció del Grec Festival de Barcelona - Coproducció: en gira del Mercat de les Flors amb el suport especial del Mercat de les Flors i del Departament de Cultura de la Generalitat, Grec 2021 Festival de Barcelona - Hi han donat suport: BS Fundació, Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya - Amb la col·laboració de: Graner - Centre de creació, CondeDuque Centre de Cultura Contemporània - Agraïments: Michael Yazbek

Funcions previstes

El Prat

Teatre L’Artesà
19 març a les 18:00 h