dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

MASTERCLASS: En búsqueda de nuevas estéticas de movimiento

Gaston Core

Entrades exhaurides

Compartir

Masterclass dirigida a ballarin@s, coreògraf@s, director@s d'escena, dramaturg@s, i estudiants de dansa i teatre, per compartir la metodologia de treball desenvolupada durant la trobada creativa que va donar lloc a la peça The Very Last Northern White Rhino.

En aquesta masterclass, la companyia vol compartir amb els i les assistents la metodologia de treball desenvolupada durant la trobada creativa que va donar lloc a la peça The Very Last Northern White Rhino. La sessió gira entorn de conceptes com la relació coreògraf/a-intèrpret, els binomis intuïció i racionalització, pensament i acció, o "construcció de la mirada". Durant la sessió es faran exercicis d'improvisació i es presentaran eines de composició que, a partir de la desconstrucció de llenguatges i tècniques de dansa específiques, permetin indagar en l'essència del moviment i la seva capacitat expressiva i trobar noves estètiques de representació. Es prendrà com a exemple i punt de partida els diferents estils de dansa urbana ballats per l'intèrpret de la peça, molts dels quals inspirats en danses africanes. D'aquesta manera es portarà el discurs al cos i es proposarà transformar la trobada en una oportunitat per repensar la pràctica.

Aquest taller va dirigit a ballarin@s, coreògraf@s, director@s d'escena, dramaturg@s i estudiants de dansa i teatre. Obert al públic general per a qui podria resultar interessant com a aproximació a una metodologia de treball artística i a un procés de creació contemporània.

Gaston Core és director escènic, dramaturg, gestor cultural, ballarí i actor, i ha estat el director de la Sala Hiroshima des del 2015. En la peça The Very Last Northern White Rhino col·labora amb Oulouy, ballarí, docent i codirector de la plataforma en línia @ilovethisdance, recontextualitzant les danses urbanes i confrontant-les a les normes de la caixa negra.

Gratuït, prèvia inscripció a activitats.dansametropolitana@gmail.com.

Activitats previstes

Cornellà

Auditori Sant Ildefons
18 març a les 18:00 h

Gratuït

Entrades exhaurides