dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Me quiten lo bailao

Guille Vidal-Ribas + Jose Manuel Álvarez

25 minuts

Gratuït

Compartir

Dones de diferents generacions s’uneixen en un ritual de ball comunitari i compartit per fer valer l’escolta col·lectiva.

Tres grups de dones de diferents generacions es reuneixen paral·lelament per escoltar una cançó de Martirio i posar en comú experiències individuals. Aquest ha estat el punt de partida per a la creació de Me quiten lo bailao, on cada grup ha donat cos i caràcter a una partitura proposada pels coreògrafs Guille Vidal-Ribas i Jose Manuel Álvarez. El resultat és un ritual compartit que reivindica els cossos i el ball com a irrenunciables, i que posa de manifest la urgència de l’escolta.

Els coreògrafs Guille Vidal-Ribas i Jose Manuel Álvarez es retroben una dècada després d’haver col·laborat, en un treball conjunt de dansa participativa intergeneracional. Desdibuixant els límits de les seves disciplines de referència, les danses urbanes i el flamenc, exploraran els seus punts en comú com a formes de dansa de la comunitat. En escena, tres col·lectius d’artistes no professionals de l’Hospitalet, Badalona i Sant Cugat, que han participat en el procés de creació.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Guille Vidal-Ribas, Jose Manuel Álvarez - Autoria / direcció musical: Compositors diversos, Carlos Cuenca - Interpretació: Col·lectiu de dones intergeneracional de l’Hospitalet, Sant Cugat i Badalona - Ajudantia de direcció: Marta Piñol - Producció/acompanyament: Flamenco Projects - Agraïments: Als equips de referència de Dansa Metropolitana a les ciutats de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat i Badalona.

Funcions previstes

L'Hospitalet

CC La Bòbila
24 març a les 19:00 h

Gratuït