dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Mercedes máis eu

Janet Novás i Mercedes Peón

La força de la ballarina i creadora gallega Janet Novás i la vitalitat de la música de Mercedes Peón s’alien per dibuixar els intensos sons de les terres gallegues. Juntes exploren les relacions que hi ha entre els sons i els moviments i endinsen l’espectador en un ritual carregat de bellesa i creativitat. Entre instruments, records, cançons i balls afloren conceptes sociopolítics, biogràfics i fins i tot experiències quàntiques que fan de Mercedes máis eu un viatge emocionant que no ens deixarà de sorprendre.

Mercedes máis eu mira cap allò col·lectiu i ho fa des de perspectives i sensibilitats gens arquetípiques. La peça és un híbrid entre dansa i música plena d’imatges evocadores que permet habitar en diferents arquitectures, des de contextos més escènics fins a d’altres de més habituals dels museus o la instal·lació.

Janet Novás és una ballarina, performer i coreògrafa de dansa contemporània gallega que construeix la seva obra des de l’experiència i el diàleg amb el seu propi cos. Les seves creacions s’han presentat en prestigiosos festivals tant nacionals com internacionals.

Mercedes Peón està considerada una de les dones més carismàtiques del circuit de la world music actual. El seu ampli repertori, l’embruix i l’energia que s’apodera de cada una de les seves actuacions, fan de Peón una aposta segura per la continuïtat de l’escena etnocontemporània a Europa.

Horaris espectacles

Barcelona

La Caldera
26 març a les 20:30h
Funció cancel·lada
La Caldera
27 març a les 20:30h
Funció cancel·lada
La Caldera
28 març a les 20:30h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
12 €
Durada
70 minuts
Autoria
Janet Novás i Mercedes Peón
Direcció
Janet Novás
Dramaturgia
Ricardo Santana
Interpretació
Janet Novás i Mercedes Peón
Autoria, interpretació i direcció musical
Mercedes Péon
Disseny d’il·luminació
Cristina Bolívar
Disseny de so
Ezequiel Orol

Galeria d'imatges