dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Mujer en cinta de correr sobre fondo negro

Alessandra García

57 minuts

De 14 € a 16 €

Entrades exhaurides

Compartir

L’espectacle revelació al premis Max 2022 fa una radiografia del ciutadà de barri humil a través de l’humor, la paraula i el moviment.

Aquest espectacle performatiu fa una radiografia del ciutadà de barri humil, en què una dona reflexiona sobre la superproducció tèxtil, el capitalisme, l’entreteniment, la cultura, els idiomes, el malnom i el sector serveis. Però, sobretot, presenta una història plena de riure i pensament, en la qual es balla la paraula. La boca fa coreografies i les repeteix sempre. Un cos exposat, una energia a punt d’explotar, un espai travessat.

Alessandra García, nascuda a Màlaga, en deu anys ha muntat i desmuntat una companyia per actualment entrar en el món de la performance i convertir-se en docent. La seva línia de treball correspon al teatre postdramàtic i participatiu. Se sent més prop de l’art contemporani que del teatre.
Ha creat obres i participat en peces com Aquella Postura, Vulva o Patrimonio, i ha estat de gira amb No se registran conversaciones de interés. És directora del Festival de Escena Viva Autóctonxs en el Teatro del Soho de Málaga.<
Guardonada amb el premi max 2022 al millor espectacle revelació, el premi Ojo Crítico de Teatro 2022 i el premi Ateneo Teatro a la millor actriu.

Taller matinal per a públic estudiant.

Fitxa artística

Autoria, direcció i interpretació: Alessandra García - Ajudantia de direcció: Violeta Niebla - Dramatúrgia: Ramón Gázquez - Assistent de moviment: María del Mar Suárez - Escenografia: Beatriz Ros - Arranjament sonor: Bass Seismic - Audiovisual: Cruda Films - Vestuari: Dela-Delos - Identitat visual: Tiquismiquis Club

Funcions previstes

Barcelona

Antic Teatre
16 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
17 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
18 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
19 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides