dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Natanam

DA.TE Danza

50 minuts

10 € general / 7 € preu amic

Edat recomanada, de 6 mesos a 5 anys

Compartir

Dansa contemporània, teatre i dibuixos amb sal originals del sud de l’Índia, acompanyen dos ballarins, dos amics que es troben en una sala de jocs.

Natanam, la paraula que dona títol a aquest espectacle, significa dansa en sànscrit. En ell, dos personatges ballen en una sala de jocs coberta de sorra, sobre la qual realitzen amb sal dibuixos geomètrics originals del sud de l’Índia anomenats Kolam, que es tracen en les entrades de les cases i s’esborren en poc temps. Aquest espectacle va guanyar el premi Feten 2021 per l’apropament de la dansa a la primera infància, únic premi atorgat a aquesta disciplina artística.

Fa més de vint anys que DA.TE Danza crea, produeix i exhibeix espectacles de dansa contemporània, dansa-teatre i teatre amb objectes dirigits a públic infantil i juvenil, abastant des de la primera infància fins a l’adolescència. Amb 25 espectacles estrenats i més de 2.500 funcions realitzades, és de les companyies més longeves de la dansa a Andalusia i s’ha convertit en un projecte consolidat. Aposta per un treball en què preval el missatge per sobre de l’estètica, produint espectacles compromesos amb la societat actual, mostrant als nens, nenes, joves i famílies una història sobre la qual reflexionar. La dramatúrgia és l’eix que acompanya l’espectador i li trasllada històries compromeses, que fins al moment no s’havien explicat als nens i nenes.

La companyia ofereix un col·loqui postfunció.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Omar Meza - Dramatúrgia: Lola Fernández de Sevilla - Assessorament en dramatúrgia i escena: Concha Villarrubia - Autoria / Direcció musical: Jesús Fernández i David Campodarve - Interpretació: Raúl Durán i Mª José Casado Vestuari: Laura León - Producció/ Acompanyament: Enrique Fernández i Rosa Mª Marín - Agraïments: Ayuntamiento de Peligros, Personal de Teatro Pablo Neruda, Maribel Guijarro.

Funcions previstes

Viladecans

Atrium Viladecans
19 març a les 12:00 h