dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Notas en el aire

Adrián Vega

Funció cancel·lada

Compartir

A causa de la pluja aquest espectacle queda cancel·lat. Aviat, anunciarem nova data per l'espectacle a Cornellà.

Una peça visual i sonora de dansa contemporània, flamenc i hip-hop que estudia la relació que hi ha entre la dansa i el so a través de la geometria i el cos.

Aquesta peça és una experiència estètica en la qual conviuen dansa contemporània, flamenc i hip-hop. Adrián Vega busca la relació que hi ha entre la dansa i el so per moure l'espai i generar un espectacle visual i sonor a través de la geometria i el cos.

Adrián Vega és un coreògraf graduat a l'Institut del Teatre i professor convidat al Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Es considera un artista post hip-hop que treballa des de la dansa. El seu interès coreogràfic resideix en la hibridació i especulació dels llenguatges del moviment. En aquest espai és on se sent més còmode per generar patrons d'improvisació i composició instantània que ha recopilat del breakin’, la dansa contemporània i el nou flamenc.

A Cornellà aquest espectacle també es pot veure amb 'Migrare' de Cia.Maduixa.

Funcions previstes

Cornellà

Plaça de Sant Ildefons
12 març a les 12:00 h

Gratuït

Funció cancel·lada