dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Nunca bailaré solo / La Perla

Iron Skulls Co

35 minuts

Gratuït

A partir de 10 anys

Compartir

Nunca bailaré solo:
Com es pot expressar allò que és inexpressable? Es poden expressar amb moviment, amb dansa, els sentiments de pèrdua o d'esperança? Ho fa Diego Garrido en la seva última peça. Diego Garrido és un artista que es va formar en breaking i altres danses urbanes a Barcelona, on ha estat cofundador de la companyia Iron Skulls. L'han vist actuar en països tan diversos com Alemanya, Anglaterra, els EUA, Àustria, Finlàndia, el Brasil, Mèxic o Panamà.

La Perla:
De quina manera el fet de pertànyer a un grup o un col·lectiu afecta la nostra identitat? La Iron Skulls Co s'ho plantejava ja a Azul Petroleo, una coreografia que ara reprèn per continuar parlant sobre els mateixos assumptes. Quatre artistes desafien els límits del moviment explorant la tensió i sensibilitat entre la identitat individual i la col·lectiva, fent-nos reflexionar sobre la nostra pròpia naturalesa humana.

Iron Skulls investiga i innova des de l'any 2013 els límits del moviment mitjançant la hibridació del breaking amb les arts escèniques, amb l'objectiu de transmetre cultura. La sensibilitat de la dansa contemporània, la força de les danses urbanes i el teatre coincideixen en uns espectacles que volen trencar les fronteres del moviment. Fruit de la seva passió per la hibridació són unes propostes en les quals la dansa conflueix amb les arts visuals i la tecnologia.

Fitxa artística

Nunca bailaré solo:
Creació i interpretació:
Diego Garrido Textos: Alejandro Samaniego. Fotografia: Olga Segura Residència artística: Cal Gras
2021. Premi del públic, Certamen CDC4, Valladolid / 2022. Premi del públic i premi Creació Escenografia, Festival 15m2, Badalona. / 2023. Premi SóLODOS EN DANZA 2023, públic jove i Premio Gira Costa Rica 2024

La Perla:
Coreografia i interpretació:
Héctor Plaza, Moisés Moe, Diego Garrido, Luis Muñoz - Música: Stefan Hoffmeister - Vestuari: Iron Skulls Co

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Fort Pienc
2 març a les 12:00 h

Gratuït