dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Pan y Rosas / Double Skin

Tina Martí / Escoles de dansa Sant Cugat / La rebelión de las aburridas

42 minuts aprox

Gratuït

Compartir

La dansa contemporania i el flamenc es fan amb l’espai en un programa triple amb dues companyies formades integrament per dones i l’actuació especial dels alumnes de les escoles de dansa de la ciutat Laura Esteve i La Tacones amb coreografia de Toni Mira.

"Pan y Rosas" de Tina Martí


Com solia dir Rose Schneiderman: “Volem el dret a viure, no simplement a existir. Hem de tenir pa, però també roses. El que demanem és que no només ens mirin, sinó que ens vegin”. Pan y Rosas fusiona el flamenc, la dansa contemporània i danses urbanes en una peça sobre el dret a viure, no simplement d’existir. Un espectacle inspirat en les paraules de la feminista sindicalista americana Rose Schneiderman.
 
Pan y Rosas està format per Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos (Aina Lanas) i Tina Martí com a intèrprets, les quals busquen l’harmonia entre les danses urbanes, contemporànies i el flamenc a través de la música de Cristina López. Sota la mirada de Tina Martí conjuntament amb la bailaora Katy Fernández i l’Aina Lanas, Pan y Rosas és el primer projecte d’aquesta unió d’artistes que treballa per comunicar, a través de diferents llenguatges, un mateix missatge.

Fitxa artística

Autoria: Tina Martí, Katy Fernández, Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos i Aina Lanas - Direcció: Tina Martí - Autoria / direcció musical: Cristina López - Interpretació: Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos (Aina Lanas) i Tina Martí - Ajudantia de direcció: Katy Fernández i Aina Lanas - Audiovisual: Claudia Herrán - Vestuari: Ámbaar Murgia i Luisina Sánchez - Fotografia: Claudia Herrán i Olga Segura

Escola de dansa Laura Esteve i Escola La Tacones amb Toni Mira


El coreògraf Toni Mira ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada per alumnes de l’Escola de dansa Laura Esteve i Escola La Tacones de Sant Cugat.

Fitxa artística

Autoria: Toni Mira

"Double Skin", La rebelión de las aburridas - Raquel Klein i Raquel Gualtero


Les ballarines i coreògrafes Raquel Klein i Raquel Gualtero uneixen els seus universos més íntims a Double Skin, una peça que confronta els aspectes crítics i fràgils de la creació a través del cos. Un treball únic, que es projecta a les possibilitats paisatgístiques de l'exterior dels habitatges universitaris de l'escola d'Arquitectura de Sant Cugat, amb l'objectiu d'activar diferents punts de vista i maneres de mirar la dansa.
 
Raquel Klein i Raquel Gualtero col·laboren des del 2019 en la investigació experimental de llenguatges coreogràfics sota el nom de La rebelión de las aburridas. Exploren a través de la dansa diferents conceptes com la intuïció, el moviment o la insistència generant transformacions i preguntes amb la pròpia pràctica. Aquestes reflexions entre el ball i l'espai les porta a cercar les potències als llocs i als paisatges on interpreten. Les seves creacions es caracteritzen per insistir en l'esgotament dels cossos, l'escena i els espais.

Fitxa artística

Autoria, direcció i interpretació: Raquel Klein i Raquel Gualtero - Autoria / direcció musical: Adrià Juan i Albert Tarrats - Agraïment: El Graner, Barcelona

Visita guiada de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

Funcions previstes

Sant Cugat

Residència d'estudiants Unihabit - ETSAV
18 març a les 12:00 h

Gratuït