dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

PLÀNCTON

Anna Rubirola / Col·lectiu Big Bouncers

50 minuts

9 €

A partir de 6 anys

Compartir

Aquesta experiència escènica immersiva ens endinsa, a través del cos i el moviment, a un món on tot és possible.

Aquesta peça de dansa immersiva per a tota la família parteix del plàncton com a font d’inspiració, i desenvolupa tota una experiència escènica multidisciplinària per endinsar-nos, a través del cos i el moviment, en un món on tot és possible. Un món on tot el que és petit pren una gran rellevància. Un món on els cossos emeten llum i es mantenen en suspensió. L’espectacle es pregunta sobre la nostra relació com a humans amb els essers diminuts que habiten sota l’aigua, i vol posar en relleu la idea que les coses petites (i els essers petits, com els infants), són fonamentals per a la vida.

L’Anna Rubirola es coreògrafa, intèrpret i docent. Forma part del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa i dirigeix l’espai de creació La Visiva. Ha col·laborat amb artistes com Thomas Hauert, Pere Faura, João Lima, Maria Montseny, Mira Calix i Alexander’s Annexe, Oriol Roca, i Vrak’Trio, Julyen Hamilton i John Jasperse. És professora habitual del CSD de l’Institut del Teatre.

Consulta el dossier per a famílies aquí.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Anna Rubirola / Col·lectiu Big Bouncers - Autoria/Direcció musical: Oriol Roca - Interpretació: Urša Sekirnik, Mireia de Querol, Elena Lalucat / Ariadna Grau - Ajudantia de direcció: Elena Lalucat - Escenografia: Maria Alejandre i Estel Cristià - Vestuari: Urša Sekirnik i Marina Pujadas - Disseny d’il·luminació: Bernat Tresserra, Jou Serra - Fotografia: Tristán Pérez-Martín - Assistència en la dramatúrgia: Carlota Grau - Coordinació tècnica: Ivan Cascón - Assessorament científic: Pablo Sánchez - Veu en off: Patrícia Bargalló - Producció/Acompanyament: Rita Stivala - Coproducció: Mercat de les Flors - Agraïments: Vera Puig Rubirol

Funcions previstes

Terrassa

Teatre Principal
11 març a les 12:00 h