dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Plàncton, Smart City / Vox Balaenae

Ballet Contemporani de Catalunya

Compartir

Un programa doble amb vuit ballarins i tres músics que conviden a reflexionar sobre el món globalitzat en què vivim, on la preservació del medi ambient és aparentment contrària al benestar dels habitants del planeta.

Plàncton és un programa doble que posa en relleu el món globalitzat en què vivim, on la preservació del medi ambient és aparentment contrària al benestar dels milions d’habitants del planeta. Smart City pren com a referència la Barcelona d’avui a través de l’extrapolació dels patrons presents al big data o recopilació massiva d’informació que mostra el ritme frenètic de les nostres vides. I Vox Balaenae ens mostra l’estat del mar, el crit de la natura i la seva immensitat, prenent com a leitmotiv el cant de la balena geperuda, amb l’objectiu d’endinsar l’espectador en l’atmosfera blava i màgica de les profunditats marines.

El Ballet Contemporani ens mostra, a través de la bellesa de l’art i una posada en escena captivadora, vuit ballarins i tres músics excepcionals que volen transmetre un missatge esperançador. Una nova companyia fruit d'un equip divers i participatiu amb voluntat d’aportar quelcom nou a l’escena catalana, que trenqui estereotips i inquieti el públic d’acord amb els valors actuals. En aquesta ocasió ens apropa als dos extrems amb què convivim i que exigeixen obrir els ulls a una realitat virtual i un consumisme excessiu que han obstruït els nostres sentits i valors autèntics.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Sant Cugat

Teatre-Auditori Sant Cugat
25 març a les 20:00 h