dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

PLATA

Big Bouncers

50 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Plata: element químic amb nombre atòmic 47. Un metall de transició suau, dúctil i mal·leable que té la conductivitat elèctrica i tèrmica més alta de qualsevol metall. PLATA és una proposta que utilitza espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació, expansió i transformació del que percebem. L’espectacle ens ofereix la possibilitat de mirar els espais que habitem des d’una perspectiva diferent, permetent-nos veure’ns afectats pel que ens envolta.
El Col·lectiu Big Bouncers està format per Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, tres creadores de dilatada trajectòria, en solitari o amb altres artistes. L’interès i disparador del col·lectiu radica en el cos i les seves possibilitats, desbordant els límits de la dansa. Les seves peces pretenen convidar sense imposar i suggerir sense limitar l’imaginari del públic.

Fitxa artística

Idea i direcció: Col·lectiu Big Bouncers. - Creació i interpretació: Mireia de Querol, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik, Diana Gadish, Ariadna Grau i convidats - Espai sonor: Miquel Casaponsa.- Fotografia i vídeo: Tristán Pérez-Martín - Producció i distribució: Rita Stivala. - Suports: Suport a la creació de FiraTàrrega; ICUB Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura Generalitat de Catalunya; El Graner; La Visiva; Fabra i Coats; Premi Carlota Soldevila Teatre Lliure, Festival Figueres es Mou, IN SITU European platform for artistic creation in public space.

Funcions previstes

Barcelona

Plaça del Poeta Boscà
3 març a les 12:00 h

Gratuït