dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Project SENA!

Delrevés

50 minuts

Gratuït

Compartir

Dansa vertical, teatre, arts digitals i arquitectura es fusionen en un espectacle ple d’ironia i humor durant un acte sindical d’heroïnes i herois.

Dansa vertical, teatre, arts digitals i arquitectura es fusionen en un espectacle que comença amb la creació d’un sindicat d’éssers amb superpoders. Amb ironia i humor, l’objectiu dels personatges és sensibilitzar la població sobre qüestions tan complexes dins del sector com el bé i el mal, la precarietat laboral, el sexisme, la vellesa i el poder mediàtic. A través d’escenes en directe i fragments de fals documental, veurem heroïnes i herois dur a terme gestes extraordinàries però també descobrirem el seu costat més humà: ens mostraran els conflictes personals, la vulnerabilitat i les inseguretats.

Delrevés, companyia de dansa vertical, fundada a Barcelona per Saioa Fernández i Eduardo Torres, va començar el recorregut artístic el 2007. Els integrants parteixen de diferents disciplines i l’objectiu principal és la fusió de llenguatges artístics, com la dansa contemporània, les arts digitals, el teatre i la dansa vertical, utilitzant l’arquitectura com a suport del moviment. El seu llenguatge propi i innovador aporta una nova visió a la dansa vertical, que els ha portat, durant 15 anys, a forjar una sòlida carrera internacional i a actuar per gairebé tot el món.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Saioa Fernández Autoria/Direcció musical: Ramón Viña Puig (assessor musical) Direcció d’actors: Fernando Montoya Coreografia: Sheila Ferrer i Saioa Fernández Interpretació: Eduardo Torres, Sheila Ferrer, Cristina Celada i Saioa Fernández Ajudantia de direcció: Sheila Ferrer Text: Fernando Montoya i Saioa Fernández Escenografia: Cia. DelrevésConsultor escènic: Pablo Huerres Disseny de rigging i sistemes de vol: Volàtil Rigging Audiovisual: Xuban Intxausti i Roger Lapuente Riggers en escena: Julià López i Iván Arjona Vestuari: Lorena Montenegro Disseny d’il·luminació i tècnic d’il·luminació i so: Genís Morral Col·laboració artística: Fernando Montoya Producció/Acompanyament: Delrevés Coproducció: Dansa Metropolitana, Central del Circ i Generalitat de Catalunya Distribució: Palosanto Project Agraïments: Ateneu Popular 9 Barris

Funcions previstes

Granollers

Plaça de l’Església
25 març a les 20:30 h

Gratuït