dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

rojos

Cia. Miquel Barcelona

Compartir

Amb la dansa contemporània com a protagonista, aquesta peça plasma testimonis, mostres de treball i informació teòrica i artística sobre la postguerra de la guerra civil espanyola.

Aquesta peça és el resultat d’una recerca de 2 anys sobre la època de postguerra de la guerra civil espanyola que parteix d’un projecte paral·lel, roges, que busca treballar la memòria a través d’immersions en el territori. I ho fa generant sinergies amb testimonis particulars, mostres de treball en procés del material coreogràfic i informació teòrica i artística sobre la època. A través de la dansa contemporània els ballarins ofereixen discursos no narratius que evoquen a imaginaris col·lectius. Una bona oportunitat per escoltar, aprendre, reparar i visibilitzar el contacte amb el territori.

La companyia de dansa Miquel Barcelona reuneix i col·labora amb persones, institucions i projectes que treballen alineats amb cinc eixos d'interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. Generant així un compromís amb el sector cultural, l’actualitat i la societat entesa com una tensió viva entre els diferents agents que la conformen.

Funcions previstes

Granollers

Roca Umbert
27 març a les 12:00 h