dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

RRR

Frederic Amat, cabosanroque & La Veronal

RRR. Amb aquestes tres lletres sorolloses i vibrants es presenta al Teatre Lliure un espectacle que fa de l’escenari de Gràcia un espai d’encreuament i de correspondència entre diferents mons creatius, cadascun amb coordenades pròpies: un diàleg sense mapa entre la dansa de La Veronal —coreografiada per Marcos Morau i ballada per Jon López—, la música i l’espai sonor de cabosanroque —amb les maquinacions inesperades de Laia Torrents i Roger Aixut— i les imatges pictòriques de Frederic Amat —que tensa la pintura amb l’acció a escena. Com a còmplices, tindran un cor de set personatges escultòrics i sonors que escruten i reverberen el que passa sobre l’escenari.

Amb un brunzit constant —la curiositat, l’enigma de tres lletres que il·luminen—, RRR obre un espai inesperat on cadascú aporta un bagatge ben divers per explorar i sobrepassar els límits entre la imatge, el so i el moviment, per sorprendre l’espectador fins a l’esvaïment oferint a la vista i l’oïda del públic un mosaic d’escenes en què la coreografia de la tinta taca de negre les notes de la partitura calidoscòpica de cabosanroque, que és esqueixada per l’alè del moviment de La Veronal.

Programació del Teatre Lliure

Horaris espectacles

Barcelona

Teatre Lliure / Gràcia
20 març a les 20:00h
Funció cancel·lada
Teatre Lliure / Gràcia
21 març a les 20:00h
Funció cancel·lada
Teatre Lliure / Gràcia
22 març a les 18:00h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
23 €
Durada
70 minuts
Autoria i direcció
Frederic Amat, cabosanroque i La Veronal
Dramatúrgia i text
Frederic Amat
Interpretació
Frederic Amat, Jon López, cabosanroque i Arnau Colomo
Direcció coreogràfica
La Veronal
Autoria, direcció i interpretació musical
cabosanroque
Escenografía
Frederic Amat
Vestuari
Frederic Amat, cabosanroque i La Veronal
Disseny d’il·luminació
Cube.bz
Ajudant de direcció
Arnau Colomo