dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Sacre / Tres duets

Emanuel Gat Dance

Compartir

Interpretació lliure i desafiant de La consagració de la primavera, obra mestra d’Ígor Stravinsky, a través d’un joc dramàtic i coreogràfic complex. Sacre desmunta els moviments de la salsa cubana i els recompon en una peça per a cinc ballarins, dues dones i tres homes, lliurats a una dansa rítmica, càlida i evocadora. En aquest Sacre d’Emanuel Gat –revisió de la peça homònima que el mateix Gat va crear l’any 2004– no hi ha cap sacrifici, com passava al ballet original de Stravinsky, però sí un aire de cerimònia, de ritue, absolutament captivador.

Completa el programa doble de l’Emanuel Gat Dance tres duets, dos dels quals pertanyen al repertori de la companyia i, el tercer, és de nova creació.

Amb formació esportiva i musical, Emanuel Gat va entrar en contacte amb la dansa als 23 anys, en un taller del coreògraf israelià Nir Ben Gal. Dos anys més tard, va iniciar la seva trajectòria com a coreògraf independent; eal 2004 va fundar la companyia Emanuel Gat Dance a Tel- Aviv. El seu llenguatge coreogràfic, sensible i abstracte, es recolza molt especialment en la música.

Divendres 22 de març, col·loqui postfunció amb la companyia, amb la col·laboració d'Estrella Damm.

Com a activitat complementària, hi haurà Lab Cultural SAT!

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
21 març a les 20:30 h
SAT! Sant Andreu Teatre
22 març a les 20:30 h