dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Scotoma

Clémentine Telesford i Lisard Tranis

25 minuts

Gratuït

Per a tota mena de públics

Compartir

Estàs mirant, però què veus realment? Pots percebre allò que passes per alt i notar allò que s’amaga a primera vista? Scotoma és una peça de dansa estrenada al Festival Danseu l’any 2021que parla d’això, de l’atenció, i que fa reflexionar sobre allò que veiem i el que percebem. La peça ens convida a observar la trobada de dues persones immerses en el seu propi món i que es donaran mútuament l’oportunitat de descobrir altres perspectives.
Clémentine Telesford i Lisard Tranis són dos artistes de dansa establerts a Barcelona, que han treballat en diferents companyies com Guy Nader i Maria Campos i Lali Ayguadé, entre altres. Amb els anys, han conreat un llenguatge comú que els va portar a iniciar el seu propi camí com a coreògrafs col·laboradors. Des del 2019 fan recerca artística i creen conjuntament peces escèniques centrades en el moviment i l’expressió corporal com a eina de comunicació, en les quals exploren l’atenció com a instrument dramatúrgic.

Una proposta de Barcelona Districte Cultural. L'entrada és lliure però cal fer reserva.

Fitxa artística

Direcció i interpretació: Clémentine Télesfort & Lisard Tranis - Música original: Otis Jones - Ull extern: Hansel Nezza - Escenografia: Diego Sinniger

Funcions previstes

Barcelona

Centre Cívic Can Clariana
1 març a les 19:00 h

Gratuït