dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Scotoma / We all live in a box

Clémentine Telesford i Lisard Tranis / Ambae Company

23 minuts / 35 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Scotoma:
Estàs mirant, però què veus realment? Pots percebre allò que passes per alt i notar allò que s’amaga a primera vista? Scotoma és una peça de dansa estrenada al Festival Danseu l’any 2021que parla d’això, de l’atenció, i que fa reflexionar sobre allò que veiem i el que percebem. La peça ens convida a observar la trobada de dues persones immerses en el seu propi món i que es donaran mútuament l’oportunitat de descobrir altres perspectives.
Clémentine Telesford i Lisard Tranis són dos artistes de dansa establerts a Barcelona, que han treballat en diferents companyies com Guy Nader i Maria Campos i Lali Ayguadé, entre altres. Amb els anys, han conreat un llenguatge comú que els va portar a iniciar el seu propi camí artístic com a coreògrafs col·laboradors. Des del 2019 fan recerca artística i creen conjuntament peces escèniques centrades en el moviment i l’expressió corporal com a eina de comunicació, en les quals exploren l’atenció com a instrument dramatúrgic.

We all live in a box:
Tres individus s'entrellacen en el viatge de la seva vida a través de la dansa, la música en directe i les caixes amb les quals interactuen. En què consisteixen les nostres caixes? L'obra contempla com definim les vides que vivim creant murs invisibles que contenen els nostres ideals i creences. Com ens trobem a nosaltres mateixos i als altres enmig de totes aquestes capses?
Fundada el 2019 per la ballarina i coreògrafa belga Arina Lannoo i el músic i compositor català Tito Ripoll, Ambae Company aborda en els seus treballs temes humans i socials des d’una perspectiva artística. La seva primera obra, Connection. es va estrenar a Dansa Metropolitana l'any 2021. La segona, We all live in a box, estrenada el maig del 2022 al Festival Imaginarius de Portugal, ha girat per Espanya, Portugal, Bèlgica i els Països Baixos. Una nova producció, La veu de les (d)ones, està en la fase de creació.

Fitxa artística

Scotoma:
Direcció i interpretació:
Clémentine Télesfort & Lisard Tranis - Música original: Otis Jones - Ull extern: Hansel Nezza - Escenografia: Diego Sinniger

We all live in a box:
Autoria:
Ambae Company - Coreografia: Arina Lannoo, en col·laboració amb Beatriz Cubero - Direcció musical: Tito Ripoll - Interpretació: Arina Lannoo, Clara Llobet i Tito Ripoll - Escenografia: Joan Jorbà i Ambae Company - Audiovisual: Gemma Roges Roig - Producció/acompanyament: Can Gassol - Centre d'Arts Escèniques, Roca Umbert - Centre d'Arts en Moviment i C. C. Can Clariana Cultural - Distribució: Fani Benages Mas - Agraïments: Daphné Malherbe, Marta Galvez, Anna Verdaguer, Bayron San, Sandra Arisa, Míriam Loaisa, SM Percussion i Ferran Clotet Clémentine Telesford i Lisard Tranis

Funcions previstes

Granollers

Roca Umbert
10 març a les 12:00 h

Gratuït