dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

SCROLL

UNAIUNA

60 minuts

10€

A partir de 5 anys

Compartir

Scroll és una immersió en l’imaginari col·lectiu de les xarxes socials i les virtualitats tecnològiques, un paisatge mutant que ja forma part de la nostra manera d’entendre’ns i relacionar-nos. Quatre intèrprets davant del mirall de les xarxes socials i les pautes amb què aquestes ens coreografien. Un retrat a la vegada íntim i algorítmic, en el qual el sentit de l’humor i la tragèdia gairebé es toquen.
UNAIUNA neix de les inquietuds artístiques i la simbiosi entre les mallorquines Laura Lliteras i Marina Fullana. Graduades en Coreografia i interpretació, Dansa Clàssica i Contemporània i postgraduades a la companyia IT Dansa de l'Institut del Teatre, treballen el moviment acadèmic combinat en la deconstrucció i l'alteració de patrons, entre l'humor, la ironia la reflexió i l'esperit crític. Aquí rau la seva singularitat.

Fitxa artística

Direcció: UNAIUNA (Laura Lliteras, Marina Fullana) - Coreografia: UNAIUNA amb la col·laboració dels intèrprets. - Dramatúrgia: Marc Villanueva - Intèrprets: Joan Ferré, Ioar Labat, Joan Vila, Javier de la Asunción, (Oscar Pérez) - Espai sonor: Joan Vila - Disseny de l’espai: Isabel Joaniquet - Disseny d’il·luminació: Juanro Campos - Disseny i confecció: Valleriola - Mirada externa: Gina Suiriá - Tècnic: Juanro Campos, Gemma Abellan - Producció executiva: Raül Perales - Coproducció: Teatre Principal de Palma, Dansa Metropolitana, Tanz Haus Zurich, Eima, Estruch, Institut d’Estudis Baleàrics.

Funcions previstes

Sabadell

L'Estruch
2 març a les 20:00 h