dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Sliders

Brodas Bros

30 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Ballarins sobre rodes ens transportaran a un món de dansa, moviment i acrobàcies espectaculars! Des de fa anys, els Brodas Bros treballen els desplaçaments, les transicions entre una frase coreogràfica i una altra, com a punt de partida o element principal de les seves coreografies. Una eina per mantenir-se en constant moviment i generar el ritme i la vitalitat que caracteritzen els seus espectacles. En aquest cas, la companyia aprofundeix en les lliscades, els sliders, balls sobre rodes inspirats en els ocells i les seves formacions espectaculars, o en els bancs de peixos que mai xoquen i generen moviments hipnòtics.
Brodas Bros és una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana fundada a Barcelona el 2006 pels germans Lluc i Pol Fruitós i les germanes Berta i Clara Pons. Pioners a portar els seus espectacles urbans a grans teatres, han presentat els seus espectacles arreu, encomanant la seva energia incombustible a tota mena de públic.

Transmissió Artèries:
Sheila Ortega ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l'escola La Beat Urban.

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Brodas Bros - Direcció artística: Lluc Fruitós - Interpretació: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Marc Carrizo i un acròbata

Transmissió Artèries:
Sheila Ortega amb Meritxell Paisano Cabrera, Saray Cortés Amaya, Sandra Hernández Rebollo, Carlos Jareño David, Cristina Giménez Asensio, Olalla Gómez Jerez, Marc Rodríguez Expósito, Adriana Sanz Aparicio, María Líndez de Miguel, Claudia Auñón García, Lola Molina Poyatos i Laura Urpí Serrano

Funcions previstes

El Prat

Centre Cívic Jardins de la Pau
10 març a les 17:00 h

Gratuït