dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Sliders

Brodas Bros

30 minuts

Tots els públics

Compartir

Ballarins sobre rodes ens transportaran a un món de dansa, moviment i acrobàcies espectaculars! Des de fa anys, els Brodas Bros treballen els desplaçaments, les transicions entre una frase coreogràfica i una altra, com a punt de partida o element principal de les seves coreografies. Una eina per mantenir-se en constant moviment i generar el ritme i la vitalitat que caracteritzen els seus espectacles. En aquest cas, la companyia aprofundeix en les lliscades, els sliders, balls sobre rodes inspirats en els ocells i les seves formacions espectaculars, o en els bancs de peixos que mai xoquen i generen moviments hipnòtics.
Brodas Bros és una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana fundada a Barcelona el 2006 pels germans Lluc i Pol Fruitós i les germanes Berta i Clara Pons. Pioners a portar els seus espectacles urbans a grans teatres, han presentat els seus espectacles arreu, encomanant la seva energia incombustible a tota mena de públic.

Transmissió Artèries:
Clara Pons ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l’escola Sant Cugat.

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Brodas Bros - Direcció artística: Lluc Fruitós - Interpretació: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Marc Carrizo i un acròbata

Transmissió Artèries:
Clara Pons amb Paula Rodríguez Macià, Lola Grau Homs, Virginia Gersol, Chloe Plaisantin de Cots, Iris Balmón Cortés, Ariadna Gil Méndez, Lucía Pradas Díez, Nura Tremacoldi Teixidor, Ainara Quintero Masana, Martina Inglada Bernabeu, Yaiza Hernaiz Borsten, Mariona Vivero Crespo, Guillem Serra, Núria Ruiz Sapé, Jana Sangenis Torruella i Carlota Navarro Rubio

Funcions previstes

Sant Cugat

Plaça Victòria dels Àngels (exterior Teatre-Auditori de Sant Cugat)
10 març a les 12:00 h

Gratuït