dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Slow Sports Kids

ACME / Albert Quesada
espectacle familiar

descompte del 30% per la compra de la segona entrada

Slow Sports Kids investiga la manera com els atletes viuen el moviment: el seu cos, la seva bellesa, els seus moviments rítmics, les seves expressions facials, els sons que produeixen les seves accions. També reflexiona sobre com s’organitzen els esdeveniments esportius i com es presenten als mitjans de comunicació.

Albert Quesada, ballarí i coreògraf entre Barcelona i Brussel·les, es va formar a MDT (Amsterdam) i P.A.R.T.S (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situen al cor del seu treball coreogràfic. Des del 2005 Quesada ha creat nombroses peces, algunes de les quals hem pogut veure al Mercat.

Espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Horaris espectacles

Barcelona

Mercat de les Flors
17 març a les 18:00
Mercat de les Flors
18 març a les 12:00

Fitxa tècnica

Preu
12 €
Durada
50 minuts
Sala
Sala OM del Mercat de les Flors (Barcelona)
Concepte
Albert Quesada
Creació i dansa
Marcus Baldemar, Kim Ceysens, Víctor Pérez Armero, Federica Porello, Mireia de Querol, Albert Quesada i Zoltan Vakulya
Producció
fABULEUS
Coproducció
Krokusfestival P2 - cultuurcentrum Hasselt and Theater aan het Vrijthof i.k.v. interLimburgse Subsidies, Charleroi Danses, amb el suport de Graner - Fàbrica de Creació

Galeria d'imatges