dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Sokkyō

Brodas Bros i Desilence

Compartir

Improvisació, dansa lliure i projeccions visuals en directe per gaudir d’un impressionant espectacle vibrant en un espai 100% immersiu.

La companyia de dansa urbana Brodas Bros i els artistes visuals Desilence han creat conjuntament aquest impressionant espectacle per a espais immersius. Sokkyō significa improvisar en japonès i fa referència a la necessitat d’adaptació i improvisació davant de les situacions imprevisibles que es presenten a la vida. Aquesta peça és una representació de com davant de cada circumstància actuem i interactuem per adaptar-nos-hi, per encaixar-hi o bé per convertir-la en una altra situació més desitjada. Dansa improvisada i arts visuals viatgen de la mà a través de la interacció i la simultaneïtat.

Amb quinze anys de trajectòria, la companyia de dansa i cultura urbana catalana firma ja una quinzena d’espectacles creats i representats per mig món. Desprenen sempre una energia desbordant, unes coreografies espectaculars i un positivisme que defineix molt el seu estil. Amants de nous reptes i en constant recerca de creixement i evolució, han col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, el Tricicle, Dagoll Dagom, Brincadeira, la Fundación Toni Manero o el Cirque du Soleil, entre d’altres.

Desilence són els artistes visuals Tatiana Halbach i Søren Christensen, que des del 2005 han participat en la creació de grans espectacles escènics visuals en directe, escenografies visuals, musicals, espectacles de dansa i instal·lacions. Totes els seus vessants sorgeixen de la recerca i l’elaboració acurada, des de l’experimentació i l’exploració des de diferents angles.

Funcions previstes

Barcelona

IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
25 març a les 18:00 h
IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
25 març a les 20:00 h
IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
26 març a les 18:00 h
Entrades exhaurides
IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
26 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
27 març a les 18:00 h
IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona
27 març a les 20:00 h