dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

TALLER FAMILIAR: Un pastís al cel

Georgia Vardarou

Compartir

Un pastís al cel de Georgia Vardarou i la seva filla Mirtó aterra al Mercat de les Flors amb un format únic i singular: un taller familiar al voltant d’una experiència artística.

Un pastís al cel aterra al Mercat de les Flors amb un format únic i singular: un taller familiar al voltant d’una experiència artística. Les famílies podran veure l’obra escènica Un pastís al cel, interpretada per Georgia Vardarou i la seva filla Mirtó, i després, amb els ambients de la peça encara presents a l’espai, pares, mares, nens i nenes s’aproximaran al moviment com a eina de comunicació. Donant espai a les emocions i desitjos del moment, es proposaran tasques per guiar les famílies a través d’una experiència de diàlegs sense paraules. Amb el cos com a veu, qualsevol destinació, amunt o avall, pot ser possible. El taller consta de dues parts: experiència artística (30') + taller pràctic (90'). El taller es durà a terme amb parelles infant-adult.

Georgia Vardarou, graduada a la National School of Dance (Κ.Σ.Ο.Τ.) a Grècia, i després a P.A.R.T.S. a Bèlgica. Ha treballat com a ballarina per a Salva Sanchis, Marc Vanrunxt, Cecilie Ullerup Schmidt, Lance Gries i Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas. Com a coreògrafa l’ocupa el moviment personal i el contingut que aquest comporta. Ha creat Hardcore Research on Dance, Phenomena, New Narratives and Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not. El seu treball ha estat presentat en teatres i festivals arreu d’Europa. Després de viure a Brussel·les durant 13 anys, el 2017 es va traslladar a Barcelona.

Activitats previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
12 març a les 17:00 h
Entrades exhaurides
Mercat de les Flors
13 març a les 11:00 h