dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Taller Moure els sentits

Amaranta Velarde

210 minuts

10 €

Edat recomanada: de 6 a 10 anys

Compartir

Un taller perquè els infants captin, processin i juguin amb diferents estímuls, a través de jocs relacionats amb el so i la dansa. Mourem el cos entenent-lo com una matèria sensible capaç de transformar-se. Passarem de l’escolta a l’acció, de moure’ns a ser moguts, del solo al grup, parant atenció a diferents maneres de percebre l’entorn i el cos a través dels sentits.

Amaranta Velarde és ballarina, coreògrafa i pedagoga, graduada a CODARTS (Universitat de Dansa de Rotterdam) el 2004. Des de llavors treballa intensament amb el coreògraf Bruno Listopad, entre altres creadors. El 2011 es trasllada a Barcelona on emprèn les seves pròpies peces coreogràfiques: El natural, Cap a una estètica de la bona voluntat, Mix-en-scene, Aparicions sonores i Desbordis.

Inscripcions al web del Mercat de les Flors.

Activitats previstes

Barcelona

Mercat de les Flors - Sala PB
18 març a les 10:00 h