dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Territori dansa

Funció cancel·lada

Compartir

A causa de la pluja, els espectacles queden cancel·lats. Informarem de tots els canvis a les xarxes socials.

Un dia sencer dedicat a la dansa amb una programació continuada d’espectacles excepcionals a l’Hospitalet.

Un dia sencer dedicat a la dansa, que ocuparà espais i racons al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre de l’Hospitalet de Llobregat i que inclou el jardí de Can Sumarro i el pati del Museu d’Història. Paisatges urbans ben diferents: des de l’asfalt d’una plaça fins a la gespa dels jardins, els edificis històrics i el parc ple d’arbres i terra. Una programació continuada d’espectacles excepcionals que us mostraran visions de la dansa ben diferenciades. Una combinació de muntatges de companyies professionals de tots els estils al costat d’exhibicions de treballs d’escoles de la ciutat.

11.30 h
Jardí Can Sumarro
Blanc Borrombori
Ca La Vidala
15 minuts
Blanc Borrombori és el silenci i la pausa abans que esclatin les idees, les emocions i la bellesa del moviment. És l’espai inevitable i necessari per a la creació. És el repòs abans de la fertilitat de la inventiva. És el silenci i el tempo intern i també la tronadissa de l'enginy, el borrombori de la creativitat.

11.30 h
Grades
Young Blood
Cía. Arnau Pérez
13 minuts
Som aquesta generació de joves amb energia, creativitat i implicació per desenvolupar nous camins, però que es veu truncada pel tarannà d'aquesta societat. Tenim molt a dir i reivindicar a cada lloc. Ens esteu veient. Estem preparats, però... ho esteu vosaltres?

11.45 h
Grades
Anónimas raíces
Premoh’s Cru
15 minuts
Anónimas raíces és una barreja única que fusiona el flamenc i les danses urbanes a l’ombra d’una pregunta: Qui som?

12.00 h
Pati Museu
Contraste
ACA L’HOSPITALET / Susana Escoda, Míriam Vallejo i Fran de Malena
25 minuts
De la màgia del tablao a l'agonia del taló. La dolçor d'uns braços i el quejío de dolor. Alegria, desamor, tragèdia, picardia, sensualitat… En resum, flamenc.

12.15 h
Jardí Can Sumarro
Black
Oulouy
30 minuts
Oulouy és un dels artistes que més s’han fet veure darrerament en l’escena barcelonina de danses urbanes i que ara torna a demostrar el seu talent en una peça coreogràfica basada en la improvisació fent servir elements d’estils diversos de les danses més modernes que es ballen a les ciutats africanes d’avui, com ara el coupé-decalé, l’afrohouse, l’azonto o el krump. Amb aquest llenguatge, l’artista ens parla sobre com es viu la negritud en la societat del nostre temps.

13 h
Pl. Poliesportiu
De2en2
Brodas Bros
30 minuts
La companyia de dansa urbana Brodas Bros presenta una peça per a vuit ballarins que parla sobre la complicitat entre parelles de germans i germanes (de sang o de vida). Una creació especial per a Dansa Metropolitana.

13.30 h
Pl. Poliesportiu
UPPER Vol. 1
Cia. Sebastián García Ferro
35 minuts
Tothom a suar. Un discjòquei, una taula i tres deesses de la dansa. Les veureu ballar als podis fins que decideixin baixar de l’Olimp i convocar els i les mortals a compartir amb elles la pista de ball. Aquesta és una proposta site-specific que pren com a model aquelles classes d’exercicis aeròbics, amb tots els tics i els clixés d’aquesta mena d’activitats. Formeu-ne part i acabareu sent protagonistes d’una coreografia que a poc a poc es converteix en tota una festa.

17.00 h
Grades
Us
Arias Fernández “Joker”
20 minuts
Em pregunteu qui soc?... Ningú. No soc ningú. Un intent de ser, en podríem dir. Una apagada mental d'algú o potser un missatge envoltat per un cos. Alguna cosa que intenta dir alguna cosa... Un borratxo de la humanitat! Un cantant mut, un solitari sense resoldre, una ombra palpable, ballant cendres, el vostre reflex! Això soc, un simple reflex vostre.

17.00 h
Pati Museu
Contraste
ACA L’HOSPITALET / Susana Escoda, Míriam Vallejo i Fran de Malena
25 minuts
De la màgia del tablao a l'agonia del taló. La dolçor d'uns braços i el quejío de dolor. Alegria, desamor, tragèdia, picardia, sensualitat… En resum, flamenc.

17.15 h
Jardí Can Sumarro
4 estacions
Escola de dansa 4 hores
30 minuts
Tasta els fruits de cada estació.
L'olor dels jardins en flor,
Els càlids raigs del dia,
El so de les fulles en caure,
El tacte de la neu glaçada...

18 h
Jardí Can Sumarro
Antares
ACA Marismas del Guadalquivir
30 minuts
L’ACA Marismas del Guadalquivir ens presenta una mostra ben diversa del seu treball actual. Des del flamenc més tradicional fins a Preludio, peça contemporània estrenada al festival L’Herència, suma del treball de la bailaora i coreògrafa Carmen Muñoz i dels membres de Zyryab, la formació de ball andalús i flamenc de l’entitat.

18.30 h
Jardí Can Sumarro
Poema circular
Lorena Nogal i Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre
30 minuts
Poema circular és un exercici de composició. Un treball sobre la bellesa de transitar que posa en valor la simplicitat de l'encreuament de cossos i la transformació d’una massa col·lectiva. Un calidoscopi en moviment que dona espai al temps per poder apreciar el canvi que proporciona. Aquesta coreografia ha estat creada i dirigida per Lorena Nogal, ballarina i assistent coreogràfica de La Veronal.

Funcions previstes

L'Hospitalet

Plaça del Poliesportiu del Centre i voltants
26 març a les 11:30 h

Gratuït

Funció cancel·lada