dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Too Much / D-Construction

Elelei Dance Theatre Company / Cie. Dyptik

32 minuts / 35 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Too Much (12 h)
Tot i que s'estimen molt, els tres personatges que protagonitzen aquesta peça han de relacionar-se des de l'excés. Com és sentir sobreprotecció i ultra control respecte als altres? Tots tres miraran d'equilibrar les diferents personalitats a la recerca de l'harmonia i acabaran per adonar-se que tot era més simple del que semblava. Un espectacle divertit per a tots els públics que, a més de dansa i teatre, inclou acrobàcies i molt de risc. ELELEI neix l'any 2019 de la col·laboració entre Sabrina Gargano (Barletta, Itàlia) i Rafa Jagat (València), amb la idea de fer confluir les seves trajectòries per crear un llenguatge pluridisciplinari, en el qual hi ha humor, moviment, acrobàcies impossibles i teatralitat.

D-Construction (13 h)
Sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment mitjançant el moviment. Al mig d’un pati, una bastida metàl·lica els engabia, els protegeix i els allibera al mateix temps. Fusionant-se en un sol grup, creen una entitat més forta; trencant-se, afirmen la seva singularitat... D-Construction connecta, inspira i destrueix per crear alguna cosa nova. Amb un ritme potent, enèrgic, i un toc oriental, aquesta creació de Souhail Marchiche i Mehdi Meghari, la parella fundadora de Cie. Dyptik, explora temes com la identitat i, molt especialment, la revolta. Dyptik desenvolupa igualment projectes comunitaris i, des del 2014, el festival de dansa Hip-Hop TRAX.

Activitat relacionada

Fitxa artística

Too Much:
Idea original:
Elelei - Direcció: Rafa Jagat, Sabrina Gargano- Coreografia: Elelei amb la col.laboració de Joel Pradas i Loredana Gargano- Interpretació: Sabrina Gargano, Loredana Gargano, Joel Pradas - Dramatúrgia: Elelei- Assistencia a la dramaturgia: Albert Pérez- Assistència a la producció i distribució: Fani Benages - Música: Max Hering - Vestuari: Elelei - Comunicació: Sabrina Gargano -Una coproducció de Dansa Metropolitana - Residències artístiques al Centre Cívic Barceloneta i al Teatre Sagarra

D-Construction:
Direcció artística i coreografia:
Souhail Marchiche and Mehdi Meghari - Intèrprets: Karym Zoubert, Silvia Addiego Mobilio, Nino Rouvreau, Alizée Brule, Mohamed Makhlouf, Beatrice Mognol, Emilie Tarpin-Lyonnet - Disseny de so: Patrick De Oliveira - Disseny de llums: Richard Gratas -Escenografia: Bertrand Nodet - Tècnics: Rémi Selles, Emilie Tarpin-Lyonnet, Sylvain Gras

Funcions previstes

Santa Coloma

Plaça de la Vila
16 març a les 12:00 h

Gratuït