dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

TRA TRA TRA Tradició Transmissió Traïció

Explica Dansa

70 minuts

Gratuït

Compartir

TRA TRA TRA Tradició Transmissió Traïció complementa la trilogia de conferències ballades amb què Explica Dansa fa un recorregut per la història i l’evolució de la dansa contemporània. En aquesta ocasió posa el focus en la dansa tradicional. Una mirada contemporània a la tradició.

Explica Dansa és un projecte per a la creació i la formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereix eines i claus de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis, així com convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.

Fitxa artística

Autoria: Explica Dansa - Interpretació: Toni Jodar - Acompanyament coreogràfic: Montse Colomé - Dramatúrgia: Bàrbara Raubert i Helena Tornero - Audiovisuals: Tristán Pérez-Martín i Bàrbara Raubert - Il·luminació: Irene Ferrer i Francisco Ortega - Producció executiva: Beatriu Daniel - Coproducció: Mercat de les Flors, Fira Mediterrània de Manresa i ES DANSA

Activitats previstes

Barcelona

Centre Cívic Fort Pienc - Ateneu
21 març a les 18:30 h

Gratuït

Centre Cívic Barceloneta
24 març a les 20:00 h

Gratuït