dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Transmissions: Conferència il·lustrada sobre danses urbanes

Guille Vidal-Ribas i Javi Casado

Compartir

Guille Vidal-Ribas i Javi Casado utilitzen música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per oferir una conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions.

Música, audiovisuals, paraula i moviment en viu es combinen en aquesta conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics, enriquidor tant per a un públic expert com per a qui vol acostar-se a les danses urbanes.

Transmissions és fruit d’una investigació iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.

Aquesta activitat serà d'entrada lliure amb mesures anticovid a l'Hospitalet i gratuïta amb reserva prèvia Badalona i Cornellà.

Avís sobre el vídeo complet: aquesta conferència ballada va ser enregistrada al Teatre L'Artesà del Prat de Llobregat el 9 de febrer de 2021. Durant la representació, un dels intèrprets va patir una lesió i va ser necessari fer diverses interrupcions. De tota manera, s'ha procurat que el vídeo resultant generi sensació de continuïtat perquè el seu visionament sigui el màxim de fidel possible a l'experiència que tindria el públic en viu en condicions de normalitat.

Funcions previstes

L'Hospitalet

Centre Cultural Sanfeliu
8 març a les 9:30 h

Gratuït

Centre Cultural Sanfeliu
8 març a les 11:00 h

Gratuït

Centre Cultural Sant Josep
9 març a les 9:30 h

Gratuït

Centre Cultural Sant Josep
9 març a les 11:00 h

Gratuït

Centre Cultural Collblanc
10 març a les 9:30 h

Gratuït

Centre Cultural Collblanc
10 març a les 11:00 h

Gratuït

Centre Cultural Bellvitge
12 març a les 9:30 h

Gratuït

Centre Cultural Bellvitge
12 març a les 11:00 h

Gratuït

Auditori Barradas
16 març a les 11:00 h

Gratuït

CC Santa Eulàlia
17 març a les 9:30 h

Gratuït

CC Santa Eulàlia
17 març a les 11:00 h

Gratuït

Badalona

Centre Cultural l'Escorxador - Nau3
15 març a les 18:00 h

Cornellà

Auditori de Sant Ildefons
19 març a les 19:00 h