dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

TRES del Ballet Triàdic

Taiat Dansa

40 minuts

16 €

Compartir

Tres peces de dansa encarregades a coreògrafs excepcionals, amb tres ballarines, i tres seqüències escèniques que fan una reinterpretació del Ballet Triàdic, d’Oskar Schlemmer, el gran mestre de la Bauhaus.

Ens trobem davant d’una reinterpretació contemporània del Ballet Triàdic, d’Oskar Schlemmer, el gran mestre de la Bauhaus. Estrenat a Stuttgart l’any 1923, va ser un espectacle emblemàtic per a la història de l’art. Aquesta proposta compta amb tres ballarines, tres coreògrafs i tres seqüències escèniques. El número tres és, segons Schlemmer, el més important perquè és en aquest número on comença el col·lectiu, després de superar-se el jo i el dualisme. Cada una de les seqüències va a càrrec d’un creador: les coreògrafes de Taiat, el coreògraf brasiler Ismael Ivo (que va ser director de la Biennal de Venecia) i el francès Rachid Ouramdane, actual director del Teatre de Chaillot.

Taiat Dansa, formada per les coreògrafes Meritxell Barberá i Inma García, és una compañía creada l’any 2003 a València. Les seves obres estan més a prop del discurs cinematogràfic que de paràmetres teatrals. Treballen en espais museístics, acompanyats normalment d’un treball pedagògic, com l’IVAM i el MuVIM a València, el MACBA de Barcelona, el Museum of the City of New York, l’IAACC Pablo Serrano de Saragossa, el CAAC - Centro Andaluz de Arte Contemporaneo de Sevilla, el CAC - Centro de Arte Contemporáneo de Màlaga o el Guggenheim Bilbao, entre altres.

Activitat associada:

La companyia ofereix un col·loqui prefunció dissabte, 18 de març, a les 17.30 h.

Fitxa artística

Idea i direcció: Taiat Dansa - Coreografia: Meritxell Barberá & Inma García, Ismael Ivo, Rachid Ouramdane - Interpretació: Cristina Reolid, Diana Huertas, Valentina Staltari - Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini - Música original: David Barberá (Caldo) - Vestuari: Estudio Savage - Producció audiovisual: David Novella - Fotografia i edició visual: Marta Fernández - Concepte escenogràfic: Taiat Dansa, David Orrico - Comunicació: Inventa - Col·labora: Institut Valencià de Cultura - Espai residència: La Granja/IVC - Coproducció: La Mutant. Espai d’arts Vives, Taiat Dansa

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
17 març a les 18:30 h
Mercat de les Flors
17 març a les 19:30 h
Mercat de les Flors
18 març a les 18:30 h
Mercat de les Flors
18 març a les 19:30 h
Mercat de les Flors
19 març a les 18:30 h
Mercat de les Flors
19 març a les 19:30 h