dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Trilogía sobre la guitarra - Inicio (Uno)

Rocío Molina

70 minuts

29 € (Abonament 60 €: inclou els tres espectacles de la trilogia)

Compartir

Primera part d’un diàleg intimista i enlluernador entre flamenc i guitarra de la prestigiosa bailaora, amb l’acompanyament del mestre de la guitarra Rafael Riqueni.

A la tríada Trilogía sobre la guitarra, la bailaora malaguenya Rocío Molina presenta una investigació sobre la guitarra i la seva relació amb el flamenc. Aquest estudi sobre la guitarra va desplegant-se des d’allò senzill a allò més complex. Inicio (Uno) gira al voltant del toc exclusiu del mestre Riqueni i recupera l’experiència prematura de pertinença a la totalitat i d’entrega espontània al moviment sense control.

La bailaora malaguenya Rocío Molina, nascuda l’any 1984, va començar a ballar als 3 anys i als 17 es va graduar al Real Conservatori de Dansa de Madrid amb Matrícula d’Honor, fet que li va permetre entrar a formar part de companyies professionals internacionals. Des de llavors, Molina ha creat un llenguatge propi fonamentat en la tradició reinventada d’un flamenc que respecta l’essència però que abraça l’avantguarda. La seva feina es caracteritza pel virtuosisme tècnic, la investigació contemporània i el risc conceptual. Va rebre el Lleó de Plata de Dansa a la Biennal de Venècia 2022, el Premi Nacional de Dansa 2010 i té dos premis Max, entre d’altres.

Abonament 60 €: inclou els tres espectacles de la trilogia

Fitxa artística

Idea original, direcció artística i coreografia​: Rocío Molina - Música original​: Rafael Riqueni - Interpretació: Rocío Molina i Rafael Riqueni (guitarra) - Escenografia: Antonio Serrano, Julia Valencia, Rocío Molina - Vestuari: Julia Valencia - Disseny d’il·luminació: Antonio Serrano - Fotografia: Óscar Romero - Producció: Danza Molina S. L.

Funcions previstes

Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
10 març a les 19:00 h