dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Trilogía sobre la guitarra - Vuelta a Uno

Rocío Molina

85 minuts

29 € (Abonament 60 €: inclou els tres espectacles de la trilogia)

Compartir

Amb l’única companyia de Yerai Cortés a la guitarra, la bailaora malaguenya tanca la seva trilogia dedicada al flamenc amb una retrobada amb la vida i l’eufòria.

Amb l’única companyia de Yerai Cortés a la guitarra, la bailaora malaguenya Rocío Molina tanca la seva trilogia dedicada al flamenc amb una retrobada amb la vida i l’eufòria. En aquesta última peça, Molina galopa per totes les fases del plaer des del gaudi fins a la compulsió, la urgència o la destrucció. Amb un cert realisme poètic i un moviment constant d’alliberació, Molina torna al lloc on va començar tot.

La bailaora malaguenya Rocío Molina, nascuda l’any 1984, va començar a ballar als 3 anys i als 17 es va graduar al Real Conservatori de Dansa de Madrid amb Matrícula d’Honor, fet que li va permetre entrar a formar part de companyies professionals internacionals. Des de llavors, Molina ha creat un llenguatge propi fonamentat en la tradició reinventada d’un flamenc que respecta l’essència però que abraça l’avantguarda. La seva feina es caracteritza pel virtuosisme tècnic, la investigació contemporània i el risc conceptual. Va rebre el Lleó de Plata de Dansa a la Biennal de Venècia 2022, el Premi Nacional de Dansa 2010 i té dos premis Max, entre d’altres.

Abonament 60 €: inclou els tres espectacles de la trilogia

Fitxa artística

Idea original, direcció artística i coreografia: Rocío Molina - Composició musical​: Yerai Cortés - Interpretació: Rocío Molina i Yerai Cortés (guitarra) - Escenografia: Antonio Serrano, Julia Valencia i Rocío Molina - Vestuari: Julia Valencia - Disseny d’il·luminació: Antonio Serrano - Fotografia: María Agar Martínez i José Alberto Puertas - Coproducció: Danza Molina S. L. i Teatro Español - Amb la col·laboració de: Agencia Andaluza de Instituciones Culturales

Funcions previstes

Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
12 març a les 18:00 h