dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Un cadavre exquis II

Pau Aran

Compartir

Un treball dedicat a la trobada, al vincle directe amb els ancestres i a l'agraïment, de manera subtil, tímida i una mica abstracta.

Inspirada en l'artesania del moviment i el gest en la dansa, aquesta peça explora la necessitat de reconèixer els llocs, els éssers i les experiències amb els quals interactuem malgrat que no existeixin físicament a causa del temps o l'espai. Les absències que ens acompanyen i ens envolten continuen informant la nostra quotidianitat. Al Pau li fascina l'art surrealista i com aquest interactua amb l'inconscient i el no dit. Quan ens n'anem d'aquí, què queda com a essència de tota una vida?

Pau Aran és ballarí, coreògraf i professor de dansa resident a Alemanya. Durant els seus estudis al RCPD Mariemma de Madrid, va ser convidat a assistir a la Universitat de les Arts Folkwang d'Essen, Alemanya, i això el va portar a treballar, a Wuppertal, sota la direcció de Pina Bausch. Des del 2013, centra el seu treball en la creació i pedagogia de la dansa contemporània i el 2020 va crear la seva pròpia companyia per transmetre els seus coneixements i oferir les seves experiències a la següent generació, alhora que fomenta l'autodescobriment.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Santa Coloma

Teatre Sagarra
11 març a les 18:00h
Entrades exhaurides

Fitxa artística

Durada
50 minuts
Preu
15 €
Direcció
Pau Aran
Dramatúrgia i codirecció
Jose Troncoso
Interpretació
Pau Aran
Ajudantia de direcció
Mara Ortiz
Direcció musical
Juan José Ochoa
Audiovisual
Charlie Cattrall
Disseny d'il·luminació / Espai lumínic
Jou Serra
Equip tècnic
Sergio Roca i Leticia López
Agraïments
Consuelo Trujillo, Alberto Conejero, Pep Ramis, Theo Clinkard, Leah Marojević, Laia Montoya, Godlive Lawani, Domenico Angarano, Penny Cherns, Minuit De Lacroix, Walter Bickmann, Plataforma Berlin Festival, Dock 11 & EDEN Studios, Centro Cultural Pilar Miró, Naves del Español, Juan Kruz Díaz de Garaio Esnaola, Gabriela Carrizo, Franck Chartier, Fernando Zugno, La Caldera, Francisco Padilla i Mariyana Stefanova.
Producció
Núria Aguiló
Coproducció
Dansa Metropolitana i Steptext dance project e.V
Fotografía
Ralf Kokemueller