dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Vermell Kojak / La Banda

Valentin Alfery / ADOCTRINADES / Otra Danza

77 minuts aprox

Gratuït

Compartir

La dansa arriba a la Plaça Josep Barangé en un programa triple de la mà de dues companyies i l’actuació especial d'alumnes del taller del coreògraf Valentin Alfery

Alumnes taller Valentin Alfery


El coreògraf Valentin Alfery ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada per alumnes del taller impartit pel mateix coreògraf austríac.

Fitxa artística

Coreografia: Valentin Alfery

"Vermell Kojak", ADOCTRINADES


Un solo de dansa que ens endinsa a imaginar l’interior d’un forat negre del qual en percebem la seva existència a partir d'una composició musical creada amb el so real extret de les seves profunditats. Vermell Kojak s’emmarca en un món de ficció utòpica perquè petits i grans puguin escapar del seu medi habitual. El vermell, protagonista d'aquesta peça, simbolitza la innocència, i la seva pèrdua, en una posada en escena inspirada en Le Ballon Rouge, de Lamorisse, el món psicodèlic de Yayoi Kusama i Balloon Girl, el grafit de l'autor anònim Bansky.

Després d'una llarga trajectòria com a intèrpret, treballant amb coreògrafs i directors d'escena de prestigi internacional i d'actuar en molts dels teatres més emblemàtics del món, l'any 2015, Virgínia Gimeno Folgado forma la companyia Adoctrinades. El treball de la companyia està fortament influenciat pel Tanztheatre alemany i, mentre cerca els estats emocionals connectant-los amb el cos i la ment, combina el moviment abstracte de la dansa, amb la música, la paraula i els efectes visuals convidant el públic a la indagació filosòfica i a qüestionar-se allò que s'amaga darrere d'algunes veritats establertes.

Fitxa artística

Autoria, direcció, interpretació i efectes especials: Virgínia Gimeno Folgado - Autoria/Direcció musical: Kinética (Emiliana Abril) - Vestuari: Susana Rodríguez Varela - Fotografia: Facundo Acosta i Marga Parés - Vídeo: Ainara García - Agraïments: Sanau i Rober Gómez

"La Banda", OtraDanza


La Banda és una família nòmada i caòtica. Cinc personatges divertits, molt diferents i diversos entre si, però que es complementen a la perfecció, es troben, treballen units, es diverteixen, comparteixen coneixement i experiència. Una peça que retrata el treball en equip, reivindicant un espai per compartir, trobant el sentit d'estar, viure i conviure, des de petit. Un espectacle ple d’humor, dansa i amb tocs circenses en què aprendrem el valor de compartir, connectar, adaptar-se i reinventar-se en equip.

OtraDanza, fundada per Asun Noales el 2007, desenvolupa un segell molt personal en les seves produccions escèniques, des d'un llenguatge físic i poètic i una posada en escena acurada. El seu repertori està compost per una diversitat de projectes i formats que abasten un ampli espectre, abordant temàtiques innovadores i compromeses socialment. Els treballs d'Asun Noales han rebut diferents guardons, entre els quals hi ha premis de les AE valencianes i premis MAX.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Asun Noales - Autoria / direcció escènica: Asun Noales i Lucas Escobedo - Autoria / direcció musical: Raquel Molano - Producció i enginyeria musical: Óscar Guzmán - Enregistrament en estudi: Raquel Molano, Óscar Guzmán, Toni Mateos i Miguel Ángel Varela - Dramatúrgia: Lucas Escobedo - Interpretació: Jorge Castro, Anna Sagrera/Dahiana Betancourt, Marta Santacatalina, Carla Sisteré i Aaron Vázquez/Sebastián Rowinsky - Ajudantia de direcció: Carmela García - Escenografia: Luis Crespo - Vestuari: Ana Esteban - Fotografia: Germán Antón - Producció: OtraDanza

Visita guiada de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

Funcions previstes

Granollers

Plaça de Josep Barangé
18 març a les 12:00 h

Gratuït