dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

WILD

Motionhouse

44 minuts

Gratuït

Compartir

L’atrevida producció de dansa i circ de Motionhouse explora la nostra desconnexió amb l’entorn natural creant un bosc urbà en el dia a dia de la ciutat.

Què és ser salvatge? WILD, l’atrevida producció de dansa i circ de Motionhouse, explora la nostra desconnexió amb l’entorn natural, per preguntar-se si, a les nostres vides modernes, la natura continua configurant el nostre comportament. Un espectacle d’alçada on veurem la creació d’un bosc urbà en el dia a dia de la ciutat. Amb el poder físic característic de Motionhouse, els intèrprets utilitzen la coreografia dinàmica, el moviment acrobàtic i l’associació cos a cos per moure’s a través d’un bosc de pals alts.

Fundada l’any 1988 per Louise Richards i Kevin Finnan MBE, Motionhouse és una de les grans companyies de dansa i circ itinerants del món. Des de produccions de llarga durada per a gires de teatre, fins a treballar per a escenaris a l’aire lliure i esdeveniments de representació a gran escala, les seves aclamades produccions integren un físic atlètic, una narrativa potent, unes imatges digitals increïbles i partitures sonores emotives.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Kevin Finnan - Autoria / direcció musical: Tim Dickinson i Sophy Smith - Escenografia: Simon Dormon - Fotografia: Dan Tucker - Agraïments: Gulbenkian & ART31 i Birmingham Hippodrome (com a part de l’Hippodrome Associate Artist). - Suport: Without Walls amb la comissió del Freedom Festival Arts Trust, Hat Fair, i Out There International Festival of Circus & Street Arts. Garfield Weston Foundation, Foyle Foundation, The 29th May 1961 Charitable Trust, The Saintbury Trust i The City of London Corporation

Funcions previstes

L'Hospitalet

Rambla de la Marina
10 març a les 18:00 h

Gratuït

Cornellà

Ctra. d'Esplugues, 45 (Davant Masia Can Maragall)
18 març a les 13:00 h

Gratuït

Sabadell

Parc Catalunya
19 març a les 12:00 h

Gratuït