dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

WORKSHOP PER A PROFESSIONALS: Tècnica, composició i recerca de moviment

Pau Aran

Compartir

Una proposta pedagògica de quatre dies intensius, en els quals Pau Aran planteja treballar el moviment a partir dels factors compositius de la dansa: l'energia, la forma, l'espai i el ritme.

La proposta pedagògica de Pau Aran planteja treballar el moviment a partir dels factors compositius de la dansa: l'energia, la forma, l'espai i el ritme. El mètode Jooss-Leeder inspira en gran part el seu treball. Respectant les diferents necessitats i circumstàncies del grup, Aran fa ús de la respiració, la repetició, les direccions oposades, les diferents qualitats del moviment i un enfocament profund en la intenció gestual per desenvolupar a poc a poc una major consciència del que s'està aprenent, afinant el nostre instrument/cos a través de petits detalls que fan la diferència.

Inscripcions a: production@pauaran.com

Activitats previstes

Barcelona

La Piconera
14 març a les 19:00 h
La Piconera
15 març a les 19:00 h
La Piconera
16 març a les 19:00 h
La Piconera
17 març a les 19:00 h
La Piconera
18 març a les 19:00 h