dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Y’a plus d’saisons - Ja no hi ha estacions

Cie. X-PRESS / Abderzak HOUMI

65 minuts

16-20 €

Compartir

"Ja no hi ha estacions" perquè el món està canviant... Què deixarem enrere? Y’a plus d’saisons evoca el món en què vivim i qüestiona el futur davant els conflictes socials i ecològics que provoca l’ésser humà. A l'escenari, el hip-hop, la dansa contemporània i les acrobàcies fan desfilar les estacions, les barregen; els cossos dels sis intèrprets de la peça busquen l'equilibri entre el cel i la terra.
Aquest terreny inestable, amb el qual treballa el coreògraf Abderzak Houmi, suporta les interaccions entre la natura, el temps i els humans, sovint pertorbadores. En escena, pintures contundents i visuals a partir de Les quatre estacions de Vivaldi, que semblen fondre’s en una de sola, abracen aquesta dansa evocadora.
Al capdavant de la Cie. X-PRESS, Houmi afirma que la seva trobada amb la dansa es va produir a través de l'estètica hip-hop. Lluny de codificacions i límits, hi va trobar energia i un punt de partida cap a un espai de llibertat; en els darrers anys, el coreògraf ha combinat el vocabulari del hip-hop amb la dansa contemporània, en la cruïlla de diversos estils i camps artístics.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Abderzak Houmi - Interpretació: Aïda Boudrigua, Fouaz Bounechada, Laurine Brerro, Louna Galesso, Abderzak Houmi, Hichem Serir Abdallah - Creació i direcció d’il·luminació: Jean-Marie Lelièvre - Espai: Nicolas Isidoro - Accessoris escènics: Louise Chupin

Funcions previstes

Badalona

Teatre Zorrilla
9 març a les 20:00 h